Neuhvatljivi Osmanović i Vladica Tasić



Ulepšali Dane Vranja: veterani, Spremni za Rimini: Redžepi i Sretenović

Ulepšali Dane Vranja: veteraniSTARI VETERANI – MLADjI VETERANI 4:5 (2:1)



Igrano na Gradskom stadionu. Gledalaca: 50. Sudija: Ranko Anšelković (Vranje). Pomoćnici: Aleksandar Djelić i Mihajlo Mihajlović (takođe iz Vranja). Strelci: 0:1 Filipović u 15, 1:1 Osmanović u 20, 2:1 Osmanović u 27, 2:2 Tasić u 38, 2:3 Jakšić u 45, 3:3 Tojagić u 48, 3:4 Stojković u 63, 3:5 Tasić u 65, 4:5 Pandić u 68.

STARI VETERANI: Ljubiša Maksić, Momčilo Arsić, Aleksandar Antić, Boban Novković, Igor Stefanović, Dragan Mladenović, Siniša Damjanović, Saša Tojagić, Slađan Tomić, Dejan Pandić, Dejan Osmanović. Selektor: Branko Anđelković.



MLADjI VETERANI: Žikica Ristić, Dimitrije Stošić, Marjan Djorđević, Dragan Antanasijević, Goran Mladenović, Miša Veljković, Igor Stojković, Davor Tasić, Vladica Tasić, Nenad Jakšić, Zoran Filipović. Selektor: Jova Ristić.

U okviru kulturno-turističke manifestacije «Dani Vranja», na Gradskom stadionu prošlog petka sastali su se nekadašnji igrači Dinama. Kod Starih veterana Dejan Osmanović je pokazao da nije zaboravio da daje golove, a kod Mlađih najubojitiji je bio Vladica Tasić, neuhvatljiv za odbranu starih veterana. Ovo je prvi put da nekoliko generacija Dinamovih fudbalera ima međusoban duel u okviru ove poznate vranjske manifestacije, a najzaslužniji za to je koordinator mlađih selekcija u FK Dinamu Jova Ristić.

 

Spremni za Rimini: Redžepi i SretenovićKIK BOKS: SVETSKO JUNIORSKO PRVENSTVO U ITALIJI

Sretenović i Redžepi brane boje Srbije

Na SP juniora i juniorki u italijanskom gradu Rimini od 7. do 13. septembra, našu reprezentaciju čine 33 takmičara koje predvodi selektor Neca Milošević, a pod zastavom Srbije nalaze se i dvoje vranjskih reprezentativaca – Dragana Sretenović (70 kg), koja će se boriti u disciplini lou kik, i Fazlija Redžepi (57 kg) u disciplini K-1 stil. Dragana Sretenović, dvostruka evropska prvakinja i prvakinja sveta kaže:

– Odradili smo najteže pripreme do sada na Tari, punih petnaest dana pod paklenim tempom selektora. Na kraju, selektor Milošević je presekao i u konkurenciji juniorki odabrao i mene. To je velika čast, ali i obaveza za mene i moj klub iz Vranja, kao i za sam grad, i ja ću sve učiniti da se sa ovog šampionata vratim sa titulom prvakinje sveta u juniorskoj konkurenciji – ističe Sretenovićeva.

Njen klupski drug Fazlija Redžepi, koji će se u kategoriji 57 kilograma boriti u disciplini K-1 stil, takođe sa optimizmom gleda na svetski šampionat juniora:

– Do sada u mojoj ne baš dugoj karijeri uspeo sam da se domognem titule vicešampiona Evrope. Sada sam učesnik svetskog prvenstva. To je za mene velika čast i sve ću učiniti da obradujem medaljom selektora Necu Miloševića i sve ljubitelje kik boksa u našoj zemlji – ističe mladi vranjski reprezentativac.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar