Jeremić dvostruki strelac



Miloš Petrović u 65 minutu pogađa prečku Kolubare

Na premijeri Radnik pred svojim navijačima golovima Jeremića u 18. i 75, Milovanovića u 73. i Rajovića u 85. lako savladao Kolubaru. U subotu tim trenera Milinkovića putuje u Užice na megdan Jedinstvu Putevima



 



Miloš Petrović u 65 minutu pogađa prečku KolubareRADNIK – KOLUBARA (Lazarevac) 4:0 (1:0)

Igrano na Gradskom stadionu u Surdulici. Gledalaca: 1200. Sudija: Lazar Tripković (Kraljevo) 8. Pomoćnici: Pavle Piper (Čačak) i Slobodan Pavlović (Užice). Strelci: Jeremić u 18. i 75, Milovanović u 83. i Rajović u 85. minutu. Žuti kartoni: N. Stojanović i Krstić (Radnik), Čadikovski, Milošević, Obradović, Stevanović (Kolubara). Crveni karton: Čadikovski (Kolubara od 44. minuta).

RADNIK: Šejić 7, Ilić 7, Milovanović 7,5, Krstić 7, Baranin 7, Pejčić 7 (od 82. Rajović -), N. Stojanović 7,5 (od 78. Milutinović -), Ristić 7, Stojković 7 (od 63. M. Petrović 7), F. Stojanović 8, Jeremić 8.

KOLUBARA: Matić 6,5, Lazović 6, Milošević 6, Pilica 6, Milovanović 6, Obradović 6, Simić 6 (od 53. Spasojević 6), Tanušev 6 (od 46. Stevanović 6), Krstić 6 (od 62. Djurđević 6), Čadikovski 5,5, Drinić 6.

Igrač utakmice: Predrag Jeremić (Radnik).

Posle uspeha u Novom Sadu kada je posle nerešene igre donet bod u Surdulicu, tim Mladena Milinkovića protiv prvoligaša iz Lazarevca Kolubare išao je na pobedu. Krajnje raspoloženi za igru pred nešto više od hiljadu navijača, fudbaleri Radnika pokazali su da nisu bez razloga jedni od glavnih favorita za osvajanje jesenje titule. Krenuli su Surduličani vrlo agresivno i u 18. minutu stigla je prva radost: hitronogi Predrag Jeremić nanizao je celokupnu odbranu Lazarevčana, snažno šutirao sa 25 metara i postigao pravi evro gol. Šest minuta kasnije, defanzivac Kolubare Milošević igrao je rukom u svom šesnaestercu, odlični sudija Lazar Tripković nije se dvoumio i pokazao je na belu tačku. Centarfor Radnika Aleksandar Stojković šutirao je u donji levi ugao, nameru je pročitao Matić i odbranio šut sa jedanaest metara. U samom finišu prvog poluvremena Kolubara je ostala sa desetoricom igrača, pošto je prethodno Čadikovski dobio vrveni karton zbog simuliranja prekršaja.

Brojčano slabi gosti nisu mogli u drugom poluvremenu da se nose sa domaćinom. U 65. minutu, tek što je ušao u igru, Petrović je šutirao sa 20 metara i pogodio prečku. Posle samo jednog minuta, iz slobodnog udarca, Milovanović je dobro uzdrmao prečku gola Kolubare. U 73. Milovanović iz lepe akcije postiže pogodak za 2:0, a pet minuta kasnije Jeremić postiže svoj drugi gol, a šlag na tortu stavlja Rajović koji u 85. minutu postiže pogodak za konačnih 4:0.

PREDRAG JEREMIĆ, DVOSTRUKI STRELAC
SAMO OVAKO DA NASTAVIMO
«Pomalo sam se plašio za ishod ovog susreta, jer Kolubara je tim za respekt i poštovanje. Međutim, dobro smo otvorili meč, meni se posrećilo da već u 18. minutu postignem prvi gol i od tog trenutka sve je išlo na našu vodenicu. Imali smo jedno poluvreme jednog igrača više u polju i to smo znalački iskoristili i slavili zasluženu pobedu. Samo ovako da nastavimo da igramo i siguran sam da rezultati neće izostati».

Rezultati drugog kola: Sloboda – Metalac 1:1, Sloga (PM) – Sinđelić 1:0, Radnik – Kolubara 4:0, Bačka – Javor Matis 2:2, Bežanija – Mačva 0:0, Sloga (Kv) – Bačka 1:4, Proleter – Jedinstvo Putevi 3:1, Moravac – Inđija 1:1.
Treće kolo (30. avgust): Jedinstvo Putevi – Radnik, Sinđelić – Proleter (NS), Mačva – Sloga (PM), Javor Matis – Bežanija, Bačka – BSK, Inđija – Sloga (K), Metalac – Moravac Orion, Kolubara – Sloboda (U).

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar