Laki Laminat zgromio Grom



Kandidati za titulu: Laki laminat

Kandidati za titulu: Laki laminatTradicionalni osmi po redu noćni turnir „Zlatokop 2014“, ulazi u završnicu koja se planira trećeg avgusta. Prošlog vikenda su pred velikim brojem ljubitelja fudbala odigrani susreti sedmog kola. Najuzbudljivije je bilo u meču vranjskih ekipa Laki-laminat i Grom. Momci iz ekipe Laki-laminat prosto su pregazili ekipu Grom savladavši ih sa 6:2. Do kraja grupne faze treba da se odigraju još pet kola, potom turnir ulazi u završnicu i najpre će biti na programu mečevi osmine finala, a potom i četvrtfinale, polufinale i finale kada će se znati apsolutni pobednik ovog tradicionalnog turnira. Radi podsećanja, pored najboljih ekipa biće proglašeni najbolji igrač, strelac i golman, kojima će organizator, Mesna zajednica Zlatokop i pokrovitelji, Sportski Savez grada Vranja, uručiti priznanja.



REZULTATI
Rezultati prvog kola: Rus Dinamo – Noćna Dolina 0-4, Ubavinja-Stoška Komerc 6-2, Kaldrma-kul Taksi 2-8, Adrija-Mi To Tako 2-1. Drugo kolo: Kladionica-laki 7-3, Grom – Ribince 3-3, I to je to-Uki i drugari 5-1, Amigosi-Družina 1-4, Treće kolo: Tibužde 2-Izgradnja istok 5-2, Pavlovac-Sredom u 8 5-1, Nedža-Kladionica 1-4, Tibužde-I to je to 2-1. Četvrto kolo: Kaldrma-Ubavinja 6-2, Kul Taksi-Stoška komerc 7-2, Adrija-Rus Dinamo 7-1, Mi to tako-noćna Dolina 0-3, Peto kolo: Uki i drugari-Družina 0-4, Laki Laminat-Ribince 5-0, I to je to-Amigosi 5-2, Kladionica-Grom 5-4, Šesto kolo: Kaldrma-Tibužde 2 2-1, a susreti Sredom u 8-Rus Dinamo, Pavlovac-Adrija i susret Izgradnja istok-Ubavinja još nisu registrovana pošto komisija nije presudila o njihovim žalbama, sedmo kolo: Ribince-Nedža 1-2, Laki Laminat Grom 6-2, Družina-Tibužde 3-3, Ubavinja-Kul Taksi 3-9.

RASPORED
Susreti koji će biti na programu do 25. Jula. U 8. kolu sastaće se: Stoška Komerc-Izgradnja istok, Uki i Drugari-Amigosi,Noćna Dolina-Sredom u 8, Mi to tako-Rus Dinamo. U 9. kolu sastaju se: I to je to-Družina, Kaldrma-Stoška Komerc, Kult-Taksi-Izgradnja Istok, Noćna Dolina-pavlovac. U 10. kolu snage će odmeriti: Mi to tako-pavlovacc, Kul Taksi-Tibužde 2, Grom-nedža, Adrija-Sredom u 8. U 11. kolu sastaju se: Kladionica-Ribince, Kaldrma-igradnja istok, Uki i drugari-Tibužde, Mi to tako-Sredom u 8 i u poslednjem 12. kolu prve faze takmičenja sastaju se: Adrija-Noćna Dolina, Stoška Komerc-Tibužde, Laki-Nedža, Rus Dinamo-Pavlovac. Prema propozicijama organizatora po četiri prvo- plasirane ekipe iz sve četiri grupe odlaze u osminu finala ovog turnira.
Ekipa Laki-Laminat jedan od najozbiljnih ekipa za osvajanje turnira.



 

MEDjUNARODNI TURNIR ,, VLASINA 2014“

Pobedniku besplatne pripreme

Sve je spremno za sutrašnji početak prvog međunarodnog fudbalskog turnira ,, Vlasina 2014“ koji će se odigrati pod pokroviteljstvom Skupštine opštine Surdulica. Domaćin turnira je prvoligaš iz ove varoši FK Radnik, a tvorac ideje sportski direktor Stanislav Tončev, koji uoči ovog okršaja govori :

– Sve što je bilo potrebno mi smo obezbedili i turnir već može da počne. Danas u 14. Časova, u hotelu na Vlasinskom jezeru biće žrebanje prvi meč počinje u 16 časova, a znaćemo i rivale drugog susreta koji je zakazan za 18. Sve susrete sudiće renomirane fudbalske sudije. Očekuje se da na tribinama stadiona pored Vlasinskog jezera dođu ljubetelji fudbala iz svih opština Pčinjskog okruga. Mi kao organizatori i domaćini ove lepe fudbalske smotre potajno se nadamo da naš klub bude pobednik. Kad je već reč o najboljoj ekipi, dodaću da pobednik ovog turnira dobija garantno pismo koje će mu omogućiti da narednog leta o trošku lokalne samouprave boravi deset dana na Vlasinskom jezeru. To je za početak, a naši planovi su da ovaj međunarodni turnir bude tradicionalan i već iduće godine imamo nameru da na Vlasinu dovedemo beogradske klubove Partizan i Crvenu Zvezdu, višestruke šampione Bugarske Levski i CSK-a iz Sofije kao i još neke renomirane klubove iz okruženja – zaljučuje predsednik organizacionog odbora turnira Stanislav Tončev.

Mladen Milinković, šef stučnog staba surduličkog prvoligaša konstatuje da je turnir prava stvar za Surdulicu, odnosno lepoticu Srbije Vlasinsko jezero kao i to da je turnir inzvaredna prilika da fudbalere tima koji predvodi vidi na delu :

– Do sada smo odigrali dva susreta, protiv prvoligaša Moravac Oriona iz Mrštana i srpskoligaša Car Konstantina iz Niša. Jedan meč smo dobili a drugi izgubili, pa susreti sa Borcem iz Čačka, vicešampionom Makedonije Horizont Turnovom iz Strumice kao i megdan sa prvoligašem Moravac Orionom iz Mršatana su najveća dobit za moj tim jer ću konačno znati na koje igrače mogu da se oslonim u narednoj prvoligaškoj sezoni. Ne treba zanemariti ni našu trku za prvim mestom, jer nagrada je primamljiva i ona omogućuje da jedan tim naredne godine besplatno boravi na Vlasinskom jezeru deset dana. – zaključuje strateg Surduličana Mladen Milinković.

Podsetimo na kraju da poražene ekipe iz sutrašnjih susreta u subotu u 16. časova igraju meč za treće mesto a pobednici imaju okršaj za prvo mesto dva sata kasnije.

NOVI IGRAČI
Konkurencija je žestoka jer su u naš klub došli igrači koji iza sebe imaju zavidnu fudbalsku reputaciju. Reč je o golmanima Bojanu Šejiću koga smo doveli iz kraljevačke Sloge i mladom čuvaru mreže Aleksandru Radakoviću koji je došao iz FK Polet iz Ljubića. Tu su i igrači Bratislav Pejčić, pojačanje iz superligaša Radnički Niš, Milorad Savić iz Trstenika, Milan Milutinović, iz šabačke Mačve, Filip Stojanović pojačanje iz superligaša Donji Srem iz Pećinaca, Miloš Milovanović, dojučerašnji prvotimac Sloge iz Kraljeva, a naše redove su pojačali i dva mlada fudbalera, Nikola Arsić koji je branio boje Radničkog iz Obrenovca i Petar Veličković, dojučerašnji golgeter Dinama.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar