Dimoski odveo 27 fudbalera



Ekspedicija Vranjanaca pred put, Transparentno: Dimoski potpisuje ugovor

Ekspedicija Vranjanaca pred putTransparentno: Dimoski potpisuje ugovorRano ujutro, u ponedeljak 21. jula, ekspedicija FK Dinamo, koju čine 27 fudbalera, krenula je put Vrnjačke Banje,  u okviru priprema za predstojeći šampionat u Srspkoj ligi grupa «istok». Predsednik kluba Borivoje Antić poželeo im je mnogo uspeha u radu, a sve sa ciljem, kako je to objasnio igračima, da se Dinamo što bolje pripremi za početak prvenstvene trke za bodove, gde je cilj sam vrh tabele. Svi igrači biće smešteni u prelepom hotelu «Želturs», a u sportsko-rekreativnom centru koji se nalazi ispod padina planine Goč treniraće po dva puta dnevno. U planu je i odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica sa Trstenikom, Bukovikom iz Ražnja, crnogorskim prvoligašem Lovćenom i Fudbalskim klubom Goč iz Vrnjačke Banje. Po povratku, fudbaleri Dinama svratiće u Niš, gde će na stadionu na Bubnju odigrati prijateljski susret sa srpskoligašem Car Konstantinom.



SASTAV EKSPEDICIJE
Ukupno 27 igrača otputovalo je za Vrnjačku Banju. To su golmani Aleksandar Danić, Milan Vojinović i Stefan Djorđević i igrači Nikola Vojinović, Miloš J. Tasić, Zvonimir Stanković, Miloš Ž. Tasić, Ivan Stoiljković, Milan Lazarević, Vladan Vidanović, Miloš Kostić, Bujamin Džemaili, Žare Stanković, Stefan Nikolić, Aleksandar Krstić, Marjan Petrović, Ljubiša Demić, Vladimir Stojanović, Miloš Savić, Stefan Jović, Marko Kostić, Stefan Simonović, Nikola Milić, Nikola Stojanović, Stefan Stoiljković, Aleksandar Stojković i Stefan Ristić. U ekspediciji je i stručni štab koga čine trener Milan Dimoski i njegov pomoćnik Aleksandar Antić sa kojima je i ekonom Mića Dimić. U ulozi vođe puta je Marjan Djorđević.

DIMOSKI PARAFIRAO UGOVOR
Prošlog četvrtka, u maloj sali gradske kuće, niški stručnjak Milan Dimoski u prisustvu gradonačelnika Zorana Antića i predsednika kluba Borivoja Antića, članovima Upravnog odbora i medija, potpisao je ugovor kojim je ozvaničena saradnja ovog poznatog trenera sa vranjskim srpskoligašem. Novi učitelj vranjskih fudbalera je tom prilikom izjavio:
– Potpisao sam ugovor sa klubom iz Vranja uz veliko zadovoljstvo, jer ću u narednom periodu sarađivati sa ljudima koji su vrlo ozbiljni, koji imaju visoke ciljeve i koji vole fudbal. S obzirom da je cilj što bolji plasman u jesenjem delu prvnestva, a u konačnom pogledu i plasman u prvoligaško društvo, uložiću maksimum truda da sa fudbalerima ostvarim taj naš zajednički cilj».



Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar