Ostajemo prvoligaši



Pobedićemo Sinđelić

Pobedićemo SinđelićTokom zimske pauze Jeremić (25) je u Surdulicu stigao iz kruševačkog superligaša Napretka. Za njegov dolazak najzaslužniji je trener Saša Nikolić, koji je u to vreme vodio prvoligaša iz ove varoši. Znao je Nikolić kakav je Jeremić fudbaler i nije se prevario što ga je privoleo da nosi dres Radnika. Podsetimo, ovaj  Šapčanin karijeru je počeo u mlađim kategorijama Mačve, zatim u prvom timu, a kasnije je sa uspehom branio boje niškog Sinđelića, Dinama iz Vranja, Banata iz Zrenjanina, kada su ovi timovi igrali u prvoj ligi. Po prirodi optimista i sada je uveren da će Radnik na svom terenu savladati beogradski Sinđelić i da će klub opstati u Prvoj fudbalskoj ligi Srbije



– Mi nemamo drugog izbora nego da zabeležimo pobedu. Sa ta tri boda imaćemo ukupno 37, što je garancija da i dalje budemo u prvoligaškom društvu. U drugoj, težoj varijanti, koja zavisi od naših protivnika, može se desiti da pored Sinđelića, moramo i na gostovanju u Petrovcu na Mlavi da domaćoj Slogi uzmemo zlatan bod. Imamo tim za tako nešto i ja sam uveren da ćemo na kraju da se radujemo zajedno sa našim vernim navijačima – kaže u dahu vihorni napadač Surduličana.

Iako je svega pet meseci u Surdulici, Jeremić je stekao velike simpatije domaće publike. Pitamo ga u čemu je tajna:



– Nema tu nikakve tajne. Fudbal ili igraš ili ne igraš! Ja sam dugo u ovoj priči, imam zavidno iskustvo i znam na koji način publika reaguje. Ona voli potez, ona voli gol, ona voli dribling, lepo smišljenu akciju. Trudim se da u tome svemu učestvujem i mislim da u tome leži ključ prisnog odnosa sa navijačima.

SAVA JE PITOMA REKA
Obilne kiše dovele su do kolapsa većeg dela naše zemlje. I rodni grad fudbalera Radnika Šabac je među ugroženima. Na ovu temu Jeremić nam govori:
– Neverovatno je to što nas je snašlo. Čim sam čuo da je Šabac ugrožen, pozvao sam telefonom moje drugare i zamolio ih da me uključe u štab za odbranu grada. Međutim, oni su mi rekli da ne dolazim iz Surdulice, jer imaju dovoljno ljudstva za odbranu grada od nabujale Save. Ja sam rođeni Šapčanin. Pošto sam odrastao u naselju Jevremovo koje se prostire uz samu reku, ja Savu dobro poznajem. Na njenim obalama sam proveo detinjstvo. Ne poznajem je kao reku koja preti ljudima, pa sam optimista da će ona mirno proći pored moga grada, otići u Dunav i neće naneti zlo mojim sugrađanima. Iskreno saučetsvujem u bolu što nas je zadesio zbog tolikog stradanja ljudi, imovine, stoke i objekata širom zemlje. Nadam se da ćemo izaći iz ove teške situacije, a lično ću se potruditi da deo novca uplatim na račun za pomoć postradalima od poplava.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar