Dinamo se obrukao u Trgovištu



Slavlje u Trgovištu posle utakmice, Čeka poziv od Prekazija

Slavlje u Trgovištu posle utakmicePČINjA – DINAMO 6:1 (2:0)



Trgovište – Igrano na stadionu Pčinje. Gledalaca: 200. Sudija: Miroslav Dimitrijević (Bujanovac) 8. Strelci: Velinović u 18, Djorđević u 27, Stoiljković u 53, Milenković u 57, Nedeljković u 64. i Aleksić u 85. minutu za Pčinju, a Cvetković u 79. minutu za Dinamo.

PČINjA: Tomić 7, Milošević 7 (od 61. Paunović 7), Miljković 7, Tašić 7, Velinović 8, Miodrag Djorđević 7, Krstić 7 (od 61. Aleksić 7), Nedeljković 8, Bojan Djorđević 8, Milenković 8 (od 68. Zdravković -), Stoiljković 8.



DINAMO: Vojinović 6, Stojanović 6 (od 68. Stojković -), Cvetković 6, Nikola Ristić 6 (od 46. Arsić 6), Mihajlović 6, Stojmenović 6, Janjić 6, Petrović 6, Branislav Ristić 6, Stamenković 7.

Igrač utakmice: Milan Milenković (Pčinja).

Iako su Vranjanci bili favoriti u finalnom meču Kupa Pčinjskog okruga protiv trgoviške Pčinje, koja se takmiči u Okružnoj fudbalskoj ligi, domaćin je slavio ubedljivu pobedu, napravio istorijski uspeh i u svoje vitrine, 42 godine od osnivanja, po prvi put prigrabio veliki pehar najmasovnijeg takmičenja. Vranjanci ovim porazom iznenadili su sve ljubitelje fudbala u centru najmanje opštine u Srbiji – Trgovištu, jer se od kluba velikog imena i ugleda očekivala mnogo bolja igra. Sastav Vranjanaca bio je kombinacija omladinaca i kadeta, i oni su platili ceh velikom neiskustvu. Fudbaleri Pčinje, mnogo iskusniji i sa velikim motivom, uspeli su da napune mrežu Vranjanaca i zasluženo osvoje Kup Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga.

Veliki pehar kapitenu Milanu Milenkoviću predao je Blagoje Tabaš, predsednik Opštinskog fudbalskog saveza Bujanovac i potpredsednik Okružnog fudbalskog saveza.

 

Čeka poziv od PrekazijaTALENTI: NIKOLA STOJANOVIĆ,  OFK VRANjE

Na probi u OFK Beogradu

Nikola Stojanović, standardni prvotimac pionirske selekcije OFK Vranje, po svom talentu, daleko je nadmašio generaciju igrača sa kojom igra u Pionirskoj ligi Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije. Sa gotovo košarkaškom visinom (181 sm), nadmašuje svoje vršnjake, a kada se tome doda fantastična brzina, zavidna tehnika, udarac glavom i nogom i periferan vid koji je jako izražen, onda se dobija format vrlo talentovanog igrača. Kao talentovan igrač, Nikola je prošle godine od 21. do 27. decembra bio u kampu Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gde su ga fudbalskim veštinama učili najbolji srpski treneri. Minulih dana Stojanović je boravio u fudbalskoj školi OFK Beograda i to kod trenera mladih selekcija ovog kluba Dževada Prekazija. Zbog kiše, umesto sedam, Stojanović je bio dva dana u OFK Beogradu, ali čuvena fudbalska legenda Partizana govori:

PROFIL
Ime i prezime:
Nikola Stojanović
Rođen: 25.02.1999. u Vranju
Visina: 181 sm
Težina: 64 kg
Mesto u timu: špic
Klub za koji nastupa OFK Vranje

– OFK Beograd ima vrlo razvijenu fudbalsku školu za najmlađe. Imamo vrlo razgranatu mrežu skauta po Srbiji. Tako smo došli i do mladog Nikole. Trebalo je da sa njim radim nedelju dana, ali kiša je sve pokvarila, pa smo odradili dva treninga za dva dana. Mogu da kažem da Stojanović poseduje ogroman potencijal i mi ćemo ga vrlo brzo pozvati ponovo kako bismo do detalja videli sav njegov potencijal i na osnovu toga doneli odluku o dolasku.

Nema sumnje da će daroviti Nikola Stojanović otići u veliki klub, pitanje je samo vremena. Nikola ima sjajnu šansu da se pridruži plejadi fudbalera sa ovog područja poput Vlade Stošića, Dejana Stefanovića, Voje Stankovića, Dejana Osmanovića i drugih, koji su kao i on, u mlađim danima otišli u najbolje klubove u zemlji.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar