Šampion Srbije i Balkana



Na redu je evropsko prvenstvo: Aleksandar sasvim desno, Nedeljković i Dragišić

Na redu je evropsko prvenstvo: Aleksandar sasvim desnoVranjancu Aleksandru Saviću pošlo je za rukom da minule nedelje u Zaječaru na Prvenstvu države i Balkana postane apsolutni šampion u bodi bildingu, u kategoriji 180 plus. Nije bilo lako doći do ovog rezultata, jer konkurencija je bila izuzetno žestoka:



– Dugo i vrlo ozbiljno sam se pripremao za ova dva vrlo važna takmičenja. Uspeo sam da u svojoj kategoriji 180 plus postanem apsolutni šampion Srbije i Balkana, i kao član naše reprezentacije steknem pravo da učestvujem na Evropskom prvenstvu, 1. juna u francuskom gradu Montan – kaže Aleksandar Savić.

Uspeh ovog darovitog Vranjanca je ogroman, ako se zna da je na takmičenje otputovao o svom trošku.



 

Nedeljković i DragišićKIK BOKS: SVETSKI KUP U LOU KIKU I K – 1 STILU U MADjARSKOJ

Vranjanci brane boje Srbije

Danas od 17 časova ravno 40 reprezentativaca Srbije u juniorskoj i seniorskoj selekciji u mađarskom gradu Segedinu prisustvovaće merenju, a već u petak izaći na ring u okviru Svetskog kupa u disciplinama K- 1 stil i lou kik. Među reprezentativcima Srbije je i petoro takmičara iz Vranja koji su izvadili vizu za ovaj planetarni događaj u Mađarskoj. Dres sa državnim grbom iz Kik boks kluba Junior nose Miroljub Nedeljković – 71 kg, senior u K- 1 stilu, i Slađan Dragišić -71 kg u disciplini lou kik. Iz Kik boks kluba Vranje u seniorskoj konkurenciji boje naše zemlje braniće Radomir Nedeljković – 67 kg, koji će se boriti u disciplini lou kik, a pored njega biće i juniorka Dragana Sretenović koja će u disciplini lou kik se boriti u svojoj kategoriji do 70 kg, kao i junior Fazlija Redžepi koji će nastupiti u disciplini K – 1 stil u kategoriji 57 kg. Selektor naše reprezentacije Neca Milošević ističe da su mu takmičari iz Vranja glavne uzdanice.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar