Stamenković presudio



Stamenković, Veliki uspeh u Smederevu, Spremni za izborno prvenstvo

StamenkovićDINAMO – VLASINA  2:1 (1:1)



Igrano na Gradskom stadionu u Vranju. Gledalaca: 30. Sudija: Jovan Djorđević (Vranje) 8. Strelci: Aleksandar Janjić u 45, Stefan Stamenković u 48. za Dinamo, a Nebojša Marković u 35. minutu iz jedanaesterca za Vlasinu. Žuti kartoni: Stojković, Mihajlović (Dinamo).

DINAMO: Vojinović 7, Nikola Stojanović 7 (od 75. Miljanović -), Stojković 7 (od 69. Antojijević -), Vukašin Stojanović 7, Mihajlović 7, Stojmenović 7, Stamenković 8, Janjić 7, Demić 7 (od 46. Petrović 7), Andrejević 7 (od 62. Stanković 7), Jovanović 7 (od 67. Stoiljković -)



VLASINA: Djukić 7, Petrović 7, Kostadinović 6 (od 62. Spasić -), Aleksandar Z. Milošević 7, Milić 7, Kocić 7, Marković 7 (od 85. Lazar Jovanović -), Djokić 7, Ilijevski 6 (od 56. Aleksandar Jovanović 6), Aleksandar S. Milošević 6 (od 85. Pešić -), Nikolić 6 (od 81. Milenković -).

Igrač utakmice: Stefan Stamenković (Dinamo).

Posle izjednačenog prvog poluvremena, dilemu oko pobednika razrešio je Stefan Stamenković golom u 48. minutu.

 

Veliki uspeh u SmederevuSTRELjAŠTVO
Vranjanke vicešampionke Srbije

Na Prvenstvu države u Smederevu za kadete i kadetkinje vazdušnim oružjem, ženska selekcija Streljačkog kluba Vranje koja je nastupila u sastavu Milica Tasić, Aleksandra Dimković i Tamara Popović, zauzela je drugo mesto. Nešto slabiji rezultat osvojila je muška selekcija ovog kluba u sastavu Zlatan Petrov, Djorđe Stošić i Djorđe Filipović, koja je u generalnom plasmanu osvojila visoko treće mesto u državi. Članica ovog kluba Milica Tasić u pojedinačnoj konkurenciji sa «ubijenih» 184 kruga osvojila je srebrnu medalju.

 

Spremni za izborno prvenstvoKIK BOKS

Vranje domaćin državnog prvenstva

Naš grad u subotu i nedelju ugostiće preko sto kik boksera iz tridesetak klubova, koji će se u velikoj dvorani Sportske hale boriti za najviša odličja u okviru prvenstva države koje je izborno za odlazak na svetsko juniorsko prvenstvo od 6. do 14. septembra u italijanskom gradu Rimini. Oba vranjska kluba na juniorskom šampionatu predstavljaće osam boraca. U kategoriji 48 kg, disciplina lou kik, boriće se Milica Mirković, u kategoriji 51 kg Jovana Janković i Veljko Kitanović, Ivana Davidović boriće se u kategoriji 52 kg, Marijana Simonović u kategoriji 56 kg, Fazlija Redžepi nastupiće u kategoriji 57 kg, dok će Slađana Trajković i Dragana Sretenović imati mečeve u tradicionalnoj kategoriji 65 kilograma.

Prvog dana takmičenja (subota) od 11 do 18 časova su eliminacione borbe, za 19 časova predviđeno je zvanično otvaranje šampionata. Potom će uslediti dve uvodne borbe pionira Aleksandra Antića iz Kik boks kluba Junior i Marka Dimčića iz Kik boks kluba Vranje. Šlag na tortu staviće dva profi meča gde će se u kategoriji 63,5 kg sastati Vranjanac Miloš Cvetković sa Beograđaninom Ivanom Dragomirovim. A odmah zatim, u drugom profi meču, sastaće se Radomir Nedeljković i Nikola Cimeša iz novosadskog kluba Romin. Oba profi meča boksovaće se u tri runde od po dva minuta. Na Pokrovitelj ovog prvenstva Grad Vranje zajedno sa Sportskim savezom uz tehničku podršku Nacionalnog saveza i oba vranjska kluba.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar