Mladost pobedom okončala sezonu



Kraj prosečne sezone, Zaslužena radost

Kraj prosečne sezoneMLADOST – TOPLIČANIN  3:0 (25:19, 25:22, 25:16)



Igrano u Maloj dvorani Sportske hale. Gledalaca: 100. Sudije: Stanković i Cvetanović (obojica iz Leskovca). Meč trajao: 70 minuta.

MLADOST: Nikolić, Cvetković, Djorđević, Radenković, Ranđelović, Živković, Ristić, Manić. Trener: Ristić.



TOPLIČANIN: Bečejski, Radenović, Milenković, Danković, Roganović, Djenadija, Dodić. Trener: Kovačević.

Igrač utakmice: Goran Manić (OK Mladost).

Na zatvaranju sezone odbojkaši Mladosti obradovali su svoje malobrojne pristalice pobedom nad Topličaninom od 3:0. Susret je obeležio najiskusniji u redovima Mladosti, kapiten Goran Manić koji je 26 puta poentirao na mreži. Ovom pobedom Mladost je okončala sezonu na sedmom mestu, iz 18 odigranih susreta sakupila 20 bodova, tako da će i naredne sezone biti član ovog ranga takmičenja. Prvo mesto pripalo je Nišlijama, koji su se plasirali u Prvu B ligu, a drugoligaški karavan napuštaju Borac iz Paraćina i Pirot. Kao i kod žena, u maju nakon baraža znaće se koje dve ekipe ulaze u sastav Druge odbojkaške lige istok.

Rezultati poslednjeg, 18. kola: Desetka – Hajduk Veljko 3:1, Radan – Niš 0:3, Mladost – Topličanin 3:0, Jagodina – Pirot 3:1, Milenijum – Borac 3:0.

 

Zaslužena radostODBOJKA: DRUGA LIGA ISTOK (Ž)

Pesma na kraju sezone

VRANjE – PARAĆIN 3:1 (25:18, 25:18, 24:26, 25:5)

Igrano u Maloj dvorani Sportske hale u Vranju. Gledalaca: 100. Sudije: Vladimir Stanković i Miroslav Cvetanović (obojica iz Leskovca). Meč trajao: 95 minuta.

VRANjE: Stefana Trajković, Arsić, Pozdnjakov, Jakšić, Marković, Mitić, Rangelov, Janjić, Djorđević, Andonović, Tamara Trajković, Stoiljković.

PARAĆIN: Begus, Banđur, Ljubisavljević, Jovanović, Krnjajić, Kojadinović, Nikolić, Milenković, Aleksić, Popović, Marjanović, Lalić.

Igračica utakmice: Pozdnjakov (OK Vranje).

Sjajna odbojkaška predstava na zatvaranju šampionata Druge odbojkaške lige istok. Vranjanke su mirno dobile prva dva seta, u trećem probudile su se Paraćinke, pa se igralo poen za poen, da bi posle 32 minuta gošće set dobile sa 26:24. Pomalo ljute, u poslednjem setu odbojkašice Vranja odigrale su fantastično i dozvolile gošćama da uzmu samo pet poena. Usledila je velika radost zbog dobro izgurane sezone gde su Vranjanke iz 18 susreta osvojile 29 bodova zauzevši peto mesto na tabeli. U viši rang ide Jagodina koja je nadmoćno osvojila prvo mesto, a iz lige ispadaju odbojkašice Paraćina i Topličanina iz Prokuplja. Ko će biti novi član drugoligaškog karavana, znaće se sredinom maja kada su na programu mečevi baraža za popunu Druge lige istok.

Rezultati poslednjeg, 18. kola: Majdanpek FBC – Hajduk Veljko 1:3, LE – 016  –  Topličanin 3:0, Vranje – Paraćin 3:1, Leskovac 98 – Jagodina 3:2, Milenijum – Bor 3:0.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar