Vranje domaćin



Još jedan uspeh

Posle nepunih mesec dana od organizacije polufinalnog turnira juniorskog prvenstva Srbije, nacionalni odbojkaški savez ponovo je ukazao poverenje sportskim radnicima Vranja i poverio im domaćinstvo polufinalnog turnira kadetskog prvenstva Srbije, koje će biti održano u našem gradu od petka, 28. marta, pa sve do nedelje 30. marta. Pored kadeta Odbojkaškog kluba Vranje, u našem gradu će se boriti i kadetske selekcije Železničara iz Beograda, Srem Itona iz Sremske Mitrovice, kao i kadetske selekcije kluba Tehničar iz Kraljeva. U redovima vranjskih odbojkaša gaje optimizam da je moguće savladati protivnike, osvojiti prvo mesto i plasirati se među četiri najbolje ekipe u državi.



RASPORED I SATNICA
Petak, 28. mart: od 18,30 časova Vranje – Tehničar (Kraljevo), od 20 časova Železničar – Srem Iton (Sr. Mitrovica), subota, 29. mart: od 18 Tehničar – Srem Iton, od 19,30 Vranje – Železničar, nedelja, 30. mart: 10 časova: Železničar – Tehničar, od 12 časova Srem Iton – Vranje

 



Još jedan uspehKARATE: MEDjUNARODNI TURNIRU «VLASOTINCE OPEN 2014»

Feniksu i Vranju 30 medalja

Karatisti iz Vranja osvojili su ukupno 30 medalja na tradicionalnom, dvanaestom po redu Međunarodnom karate turniru «Vlasotince open 2014», u konkurenciji 375 takmičara iz 37 klubova iz Crne Gore, Makedonije, Bugarske i naše zemlje.

Sedmoro najmlađih karatista iz Feniksa osvojilo je osam zlatnih, četiri srebrne i četiri bronzane medalje. Zlatom su se okitili Marija Vojvodić, koja je uz dve zlatne uzela i jednu bronzanu, Milena Tasić dokopala se jedne zlatne i dve bronzane, a Luka Marković osvojio je dve zlatne, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju. Jovan Mančić dokopao se zlata i srebra, Vukašin Vojvodić srebrne medalje, a Nemanja Stanković zlata i srebra, a do zlata je došao i mlađani Petar Kostić. Ovih šesnaest medalja plod su sistematskog i kvalitetnog rada pod rukovodstvom trenera Slavice Nikolić.

Na ovom turniru karatisti kluba Vranje osvojili su četrnaest medalja – sedam zlatnih, tri srebrne i četiri bronzane. Zlatom su se okitili Luka Mitov, Bogdan Stojković, Ognjen Majkić, Martin Jovanović, Vojin Nakić, Boris Vasić i Petar Ilić. Srebrne medalje pripale su Tamari Misirlić, Vukašinu Markoviću i Petru Mihajloviću, dok su bronzana odličja pripala Strahinji Antiću, Andreji Ljubiću, Balši Zupančiću i Nemanji Radmanoviću.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar