Porazi zbog propusta uprave



Džabe smo igrali, , Zajednički snimak sa Paraćincima

Džabe smo igraliZbog toga što odigravanje mečeva omladinaca i kadeta uprava Dinama nije, kao što propisuje zakon, prijavila Policijskoj upravi, Vranjanci su mečeve izgubili „za zelenim stolom“ sa po 0:3.



Kada je Oliver Trajković iz Bujanovca, delegat meča omladinaca Dinama i Rudara iz Bora, zatražio prijavu rekli su mu da će ona doći tokom utakmice, pa je susret počeo kao što je zakazano, u subotu u 11 časova.

Međutim, prijava policiji nije ni poslata pa nije mogla ni da stigne, na šta su se gosti posle meča žalili i utakmicu dobili službeno, iako je meč završen bez golova.



Slično se ponovilo i na meču kadeta ove dve ekipe. Susret zbog neprijavljivanja nije ni odigran, a registrovan je u korist gostiju.

Tako zbog prijave koja je nedostajala, a koja je ključna za svaki fudbalski susret, jer se tretira kao javni skup koji se mora prijaviti policiji, omladinci i kadeti Dinama izgubili su ukupno šest bodova. Borani su prevalili 300 kilometara da bi igrali, a ne da za stolom dobijaju bodove. Obrukao se klub, bruka se celi grad, a sve zarad jednog papira koji se dobija 48 sati pre meča, a nakon uplate od 280 dinara. Komesar za takmičenje mlađih selekcija u FS RIS Sreten Vasić je kratko prokomentarisao događaj u Vranju:

– Prosto ne mogu da verujem da se tako nešto dogodilo. Javili su mi da nije bilo prijave koja je neophodna. Ne mogu da kažem ništa više od toga, jer čekam da mi se dostave zapisnici.

Šta reći posle svega!? Šteta je naneta i omladincima i kadetima. Učinili su to ljudi koji rade u klubu. Postavlja se pitanje kako je moguće da od dva sekretara kluba, niko MUP-u ne prijavi mečeve dve pomenute selekcije, a prijavi meč prvog tima protiv Radana iz Lebana!?

 

FUDBAL: PIONIRSKA LIGA FS RIS

Savić presudio Borcu

DINAMO – SFS BORAC (Paraćin) 3:1 (1:0)

Igrano na Gradskom stadionu u Vranju. Gledalaca: 30. Sudija: Dejan Dimitrijević (Vranje). Pomoćnici: Stefan Stojmenović i Ranko Anđelković (takođe iz Vranja). Strelci: Petar Ristić u 10. i Nikola Savić u 56. i 76. minutu za Dinamo, a Aleksa Stjepanović u 45. minutu za SFS Borac. Žuti kartoni: Stanisavljević (Dinamo), Stojanović (SFS Borac).

DINAMO: Miljan Mihajlović 7, Stanojković 7 (od 77. Micić -), Stošić 7, Arsenović 7 (od 77. Mladen Mihajlović -), Janković 7, Cvetković 7, Savić 8, Ristić 7 (od 65. Kurtić 7), Djorđević 7 (od 47. Vasiljević 7), Spasić 7, Kitanović 7 (od 52. Stanisavljević 7).

SFS BORAC: Jovanović 6, Petrović 6, Djorđević 6, Pelivanović 6, Pejčić 6, Milenković 6 (od 50. Radonjić 6), Stojanović 6, Antić 6 (od 62. Lacmanović 6), Stjepanović 7, Dimitrijević 7, Sretenović 6.

Igrač utakmice: Nikola Savić (Dinamo).

Mladi Nikola Savić uspeo je da postigne dva pogotka i doprinese da Dinamo zabeleži pobedu nad mladim Paraćincima od 3:1.

 

Zajednički snimak sa ParaćincimaFUDBAL: LIGA PETLIĆA FS RIS

Anđela presudila

DINAMO – OFK PARAĆIN 4:4 (4:1)

Igrano na Gradskom stadionu. Gledalaca: 30. Sudija: Stefan Stojmenović (Vranje) 8. Strelci: Aleksandar Milenković u 4, Filip Petrović u 13, Mateja Jovčić u 30. i 33. za Dinamo, a Nikola Šljivić u 29, Milan Jovanović u 47, Nemanja Lazić u 49. i Anđela Krstić u 59. minutu za OFK Paraćin.

DINAMO: Ristić 7, Novković 7 (od 60. Stanković -), Stoilković 7 (od 50. Veličković -), Stoiljković 7 (od 45. Mitić -), Dragan Popović 7 (od 66. Nemanja Petrović -), Vučković 7, Aleksa Popović 7, Jovčić 8, Milenković 8 (od 66. Stošić -), Filip Petrović 8 (od 64. Janković -), Jašarević 7 (od 66. Filipović -).

OFK PARAĆIN: Dimić 7 (od 55. Kostić 7), Cvetković 7, Krstić 8, Vuk Djurić 7, Stojanović 7, Obradović 7, Pavlović 7, Anđelković 7, Šljivić 8, Vasić 7 (od 46. Marko Djurić 7), Lazić 8.

Igrač utakmice: Anđela Krstić (OFK Paraćin).

Posle blistavog voćstva od 4:1 u prvih 35 minuta, mladi Vranjanci potpuno su pali u nastavku, što su fizički spremniji gosti iskoristili da poravnaju rezultat na 4:4. Da paradoks bude veći, izjedančujući četvrti gol za goste postigla je mlađana Anđela Krstić koja je bila i najbolji igrač susreta.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar