Vranjanci u reprezentaciji



Najveća nada srpskog kik-boksa: Dragana Sretenović, Stošić

Najveća nada srpskog kik-boksa: Dragana SretenovićNa tradicionalnoj svetkovini u kik boksu – Svetskom kupu K-1 Srbija open, 1. i 2. marta u velikoj dvorani Sportske hale «Šumice» u Beogradu, rukavice će ukrstiti i petoro takmičara iz našeg grada. Iz Kik boks kluba Vranje selektor naše reprezentacije Neca Milošević pozvao je Draganu Sretenović (65 kg), Miloša Cvetkovića (63,5 kg) i Radomira Nedeljkovića za kategoriju 67 kilograma. Iz Kik boks kluba Junior, selektor Milošević pozvao je dva takmičara i to iz kategorije 71 kilogram, Miroljuba Nedeljkovića i Slađana Dragišića. Naš selektor je ovu dvojicu takmičara pozvao da pod zastavom Srbije budu učesnici okršaja između selekcije naše zemlje i Rusije koji će biti upriličen u Moskvi, 26. aprila ove godine. Tokom dvodnevnog takmičenja u Šumicama, ljubitelji kik boksa videće preko sto mečeva, a na ringu bi trebalo da se pojavi preko dvestotine boraca iz zemalja sa celog Balkana.



 

StošićPRVA FUTSAL LIGA



Katastrofa u Bečeju

BEČEJ – VRANjE 5:1 (4:0)

Igrano u Sportskoj hali «Djorđe Predin Badža» u Bečeju. Gledalaca: 200. Sudije: Djorđe Bilić (Ruma), Petar Radojčić (Inđija). Strelci: 1:0 Bilić u 8, 2:0 Šoša u 11, 3:0 Ilić u 17. 4:0 Arvai u 20, 4:1 Dodić u 24, 5:1 Arvai u 35. minutu. Nagomilavanje prekršaja: Bečej 8 (5+3), Vranje 4 (2+2).

BEČEJ: DjURČIĆ 8,5, ŠOŠA 7,5, ROKNIĆ 7,5, ARVAI 8, JANČEVSKI 8,5, Andrić, Ikić 7, Letić 7, Kobiljski 7, Tomić 7, Jovanović 7, Ilić 7,5.

VRANjE: TASIĆ 6,5, STEVANOVIĆ 6, NIKOLIĆ 7, STOŠIĆ 6, STOJANOVIĆ 6, Dodić 6,5, Stanojević 6, Veličković 6, Janjić

Igrač utakmice: Jančevski (Bečej).

Ništa nisu mogli Vranjanci protiv raspoloženog golmana Bečeja Ćurčića koji im je odbranio ukupno pet zicera. Čast i ugled vranjskog malog fudbala spasao je mlađani Dodić, koji je u 24. minutu postigao jedini gol za svoj tim. Novo iskušenje Vranjanaca je tim iz Niša – Kopernikus vidre.

Naredno, 12. kolo je pomereno zbog prijateljskih susreta naše nacionalne selekcije sa Makedonijom.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar