Bitka za Šumice



U eliti, ,

U elitiMladim odbojkašima Vranja Aleksandru Nedeljkoviću, Nikoli Mladenoviću, Vujadinu Deljaninu, Nikoli Petroviću, Nikoli Zdravkoviću, Filipu Smiljkoviću, Mikiju Miloševiću, Djorđu Trajkoviću, Vladimiru Ristiću, Marku Tasiću, Ivanu Ristiću i Dušanu Kociću u subotu i nedelju, u maloj dvorani Sportske hale u našem gradu, predstojećeg vikenda pruža se istorijska prilika da dobrim igrama protiv vršnjaka Radničkog iz Kragujevca, Ribnice iz Kraljeva i Sterije iz Beograda se domognu prvog mesta, koje će ih odvesti na veliki finalni turnir četiri najbolje ekipe u državi, koje će se sredinom maja održati najverovatnije u Beogradu. Zadatak nimalo lak za njih, ali i trenera Slavoljuba Stojanovića, jer su protivnici iz redova uglednih klubova. Međutim, u predkvalifikacijama, Vranjanci su odigrali pet mečeva i sve susrete su dobili.  Mečevi počinju u subotu u 10 a još dvanaest ekipa traži prolaz za finale u Soko Banji, Velikom Gradištu i Valjevu.



RASPORED I SATNICA TAKMIČENjA
Subota 1. mart u 10 časova: Vranje – Radnički (Kragujevac), u 11,30 časova: Ribnica – Sterija, od 18 časova Radnički – Sterija i od 19,30 časova Vranje – Ribnica.
Nedelja 2. mart od 11 časova Ribnica – Radnički, a od 13 časova Sterija – Vranje.

SLAVOLjUB STOJANOVIĆ, TRENER VRANjA
SVE JE MOGUĆE
Ne poznajem sastav nijedne ekipe koje igraju sa nama na ovom polufinalnom turniru, pa ne mogu da konkretno kažem ko je tu favorit. Ipak, voljom žreba izbegli smo Partizan, Crvenu zvezdu i novosadsku Vojvodinu, a to je dovoljno da gajimo nadu da možemo da napravimo dobar rezultat i plasiramo se među četiri najbolje ekipe u zemlji. Dakle, sve je moguće!



VUJADIN DELjANIN, TEHNIČAR
OBEĆAVAMO POŽRTVOVANU IGRU
Niko od nas u klubu ne zna kog su kvaliteta protivnici. Ali, zato mi znamo sa kakvim kvalitetom igrača raspolaže naš juniorski sastav. Turnir se igra u Vranju i to je prilika za sve nas da pružimo maksimum i uz podršku publike se domognemo prvog mesta i obezbedimo plasman za veliko finale. Obećavamo da ćemo pružiti požrtvovanu igru u svakom meču tokom oba dana turnira.

 

ODBOJKA: DRUGA LIGA ISTOK (ŽENE)

Nemilosrdne Jagodinke

JAGODINA – VRANjE 3:0 (28:26, 25:9, 25:16)

Igrano u Sportskoj dvorani ,,Jasa“ u Jagodini. Gledalaca: 300. Sudije: Milica Pantić i Danilo Popović (oboje iz Požrevca). Meč trajao: 80 minuta.

Jagodina: Janković, Radenković, Djurđević, Simović, Nedeljković, Klačar, Stanković, Veljković, Jeftić, Pantić, Jovanović, Vulić.

Vranje: Stefana Trajković, Nedeljković, Pozdnjakov, Dragana Trajković, Andonović, Mikić, Arsić, Rangelov, Janjić, Djorđević, Stoiljković, Evtov.

Igračica utakmice: Veljković (korektor Jagodina).

Samo u prvom setu, koji je trajao preko pola sata, Vranjanke su uspele da namuče lidera na tabeli. Igralo se poen za poen, da bi u finišu prvog seta Jagodinke imale više nerava – 28:26. U drugom setu usledila je katastrofa Vranjanki.Uspele su da samo osvoje 9 poena i tu je bio ključ poraza od Jagodinki od 0:3.

Rezultati 10. kola: Majdanpek FBC – Milenijem 3:1, Bor – Leskovac 98 3:1, Jagodina – Vranje 3:0, Paraćin – LE-016 0:3, Topličanin – Hajduk Veljko – odložen.
U narednom 11.kolu (1 i 2 marta) sastaju se: Topličanin – Majdanpek FBC, Hajduk Veljko – Paraćin, LE-016 – Jagodina, Leskovac 98 – Milenijum, Vranje – Bor – igra se u utorak 4. marta.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar