Mladost favorit u Pirotu



Isti sastav kao jesenas, Lider nije nepobediv

Isti sastav kao jesenasNa startu prolećnjeg dela prvenstva tim trenera Miška Petrova i Zorana Ristića odlazi poslednjeplasiranoj ekipi Pirota u goste. Sobzirom da Piroćanci u jesenjem delu od devet odigranih susreta nisu zabeležili ni jednu pobedu, realno je očekivati da daleko bolji tim Mladosti ovaj susret reši u svoju korist i tako popravi položaj na tabeli gde trenutno zauzima šesto mesto sa dvanaest osvojenih bodova.



Odbojkaški klub Mladost nije menjao tim iz jesenjeg dela pa u nastavku treneri Petrov i Ristić osloniće se na sledeće igrače – dizači:Dragan Cvetković,Djorđe Tomić, Tomislav Dimčić,primači:Nikola Ranđelović, Marko Pozdnjakov,Milan Djorđević, Miloš Ristić, blokeri: Miljan Djorđević, Ivan Veličković, Nikola Nikolić, Petar Živković, korektori: Goran Manić, kapiten Ilija Stojković, libero: Dušan Nakić i Petar Radenković.

U narednom 10.kolu (22 i 23 februara) sastaju se:Desetka-Milenijum,Borac-Jagodina,Pirot-Mladost,Topličanin-Radan,Niš-Hajduk Veljko.



 

Lider nije nepobedivODBOJKA: DRUGA LIGA – ISTOK (Ž)

Na startu u gostu lideru

Na startu šampionata u Drugoj odbojkaškoj ligi Istok Vranjanke gostuju Jagodinkama koje su lider na tabeli gde nadmoćno vode sa 24 boda bez poraza. Drugoligaš iz Vranja odlazi na megdan u Jagodinu sa ubeđenjem da ništa ne može da izgubi već samo da dobije. Uzimanje jednog seta znači uspeh a eventualna pobeda značila bi vrhunac radosti.Tim iz minule sezone nije izmenjen i za najbolji sastav konkurišu:Maja Andonović, Anđela Arsić,Jovana Djorđević,Teodora Zarev, Anđela Ilić,Jovana Manijević, Jelena Marković, Aleksandra Mikić,Tamara Nedeljković, Nevena Pozdnjakov, Katarina Rangelov,Tara Jakšić, Anđela Stoiljković,Tijana Stošić, Dragana Trajković, Milica K Trajković, Stefana Trajković i Tamara Trajković.Treneri ekipe su kao i jesenas Dejan Trajković i Dejan Djurđević. Vranjanke su šeste a nadaju se plasmanu među prve tri ekipe.

U narednom 10.kolu (22 i 23 februara) sastaju se:Majdanpek FBC-Milenijum,Bor-Leskovac 98, Jagodina-Vranje, Paraćin-LE-016,Topličanin-Hajduk Veljko.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar