Vranjanci u top 16



Turnir možda u Vranju: OK Vranje, Vranjski karatisti u Zvolenu

Turnir možda u Vranju: OK VranjeNakon pet pobeda iz isto toliko susreta, juniori Odbojkaškog kluba Vranje nadmoćno su osvojili titulu prvaka Južne Srbije. Ukupno 16 ekipa, među njima i vranjska, steklo je pravo da učestvuje na polufinalnom turniru koji se igra u četiri grupe sa po četiri kluba u četiri različita grada. Ekipi Vranja sada ostaje da Odbojkaškom savezu Srbije najdalje do 19. februara uplate četiri hiljade dinara i praktično stvori uslove za učešće u polufinalnim borbama. Podsetimo, samo pobednici sve četiri grupe odlaze na završno finalno takmičenje za prvaka države. Iz OK Vranje nagoveštavaju da će konkurisati da se jedan od četiri polifinalna turnira održi u našem gradu.



KREM SRBIJE
Šesnaest najboljih juniorskih ekipa Srbije čine sledeći juniorski sastavi: Crvena zvezda (Beograd), Obrenovac, Sterija (Beograd), Partizan Vizura (Beograd), Roda (Beograd), Vojvodina (Novi Sad), Bavanište, Proleter (Zrenjanin), Spartak (Subotica), VA – 014 (Valjevo), Užice, VGSK (Veliko Gradište), Mladi radnik (Požarevac), Niš, Ribnica (Kraljevo), Radnički (Kragujevac), Vranje.

 



Vranjski karatisti u ZvolenuKARATE

Uspeh u Slovačkoj

Balša Zupančić, Luka Mitrov i Andrej Ljubić predstavljali su Karate klub Vranje na turniru u slovačkom gradu Zvolen. U konkurenciji hiljadu takmičara iz deset evropskih država, oni su osvojili dva peta mesta i jedan plasman među prvih deset. Turnir je održan 9. februara a trener KK Vranje Ratko Krstić bio je jedan od sudija na takmičenju.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar