Družini 100.000 dinara



Najbolji posle penala: Družina, Drugo mesto: Može biti samo jedan, Treći: Cap Cap iz Bujanovca, , ,

Najbolji posle penala: DružinaEkipa Družine bez ijednog poraza došla je do titule, drugo mesto pripalo je ekipi Može biti samo jedan, dok je treće mesto pripalo bujanovačkoj ekipi Cap cap. Pobedniku pored pehara, medalja i priznanja pripalo i 100, drugoplasiranoj ekipi 50 i trećeplasiranoj ekipi 20 hiljada dinara. Dejan Pandić proglašen za najboljeg stralca, Miloš Tasić za najboljeg igrača, a Milan Tasić za najboljeg golmana turnira. Nadmetanje ekipa tokom deset dana pratilo preko 10 hiljada ljubitelja fudbala



Treći: Cap Cap iz BujanovcaKonačno, posle punih trinaest godina, mali fudbal vratio se tamo gde mu je i mesto – među ljubitelje ovog sporta. Mečeve kvalifikacija gledalo je 5.000 ljudi. Kada su minule subote počele utakmice eliminacija – četvrtfinale, taj broj gledalaca se utrostručio. Sva četiri meča pratilo je po 1500 gledalaca, a isto toliko došlo ih je sutradan – u nedelju, kada su na programu bili polufinalni susreti. Rekord je oboren u ponedeljak kada su na programu bili mečevi za treće, odnosno, prvo mesto. Sedišta popunjena do poslednjeg mesta, a poseta se svela na cifru od preko 2.000 gledalaca.

Drugo mesto: Može biti samo jedanŠto se tiče samog takmičenja, sve 22 ekipe pokazale su zavidan kvalitet, a oni najbolji sa pravom su osvojili priznanja. Ono što je karakteristično leži u činjenici da su najbolje ekipe bile sastavljene od igrača iz FK Dinamo, Kluba malog fudbala Vranje, tima Vojske Nebeski anđeli, bujanovačkog BSK-a, trgoviške Pčinje. Prijatno iznenađenje, bez obzira što se nisu plasirali u završnicu, su ekipe Zavoda za zaštitu javnog zdravlja, kao i bujanovačka ekipa Cap cap koja je po okončanju zauzela treće mesto. Za pohvalu je i ekipa Doma učenika, kao i ekipa 4. brigade koja je bila treća sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani Hajberi, ali zbog slabije gol razlike nisu prošli u drugi krug takmičenja. Malo razočaranje priredili su mladi fudbaleri Dinama koji su zabeležili jednu pobedu, jedan remi i pretrpeli dva poraza, a razočarala je ekipa Bum bum koja nije zabeležila nijednu pobedu i takmičenje završila sa četiri poraza u svojoj grupi. Razočarale su ekipe Plavi i Tehničke škole koje su zbog loših rezultata odustale još u grupnoj fazi takmičenja, a razočarenje koje se može staviti pod rečju skandal, priredili su pobednici G grupe Daton servis koji su prošli u četvrtfinale, ali su dva dana pre okončanja prve faze takmičenja, seli u kombi, otputovali za švajcarski grad Arau na učešće u velikom međunarodnom turniru gde su zauzeli drugo mesto, vrativši se kući sa dve hiljade švajcarskih franaka.



REZULTATI GRUPNE FAZE TAKMIČENjA
Prvo kolo: I to je to – Cap cap 0:1, DSS – Klajvert i drugari 2:4, Dom učenika – Kaldrma 3:9, Plavi – Družina 1:10, Kul taksi Binta – Mi to tako 3:4, Tehnička škola – Zavod za zaštitu javnog zdravlja 1.5. Drugo kolo: Dom učenika – Plavi 4:3, Kafana Senta – Arena 3:1, Kaleja 82 – Hajberi 2:8, Tehnička škola – Daton servis 1:6, Zavod za zaštitu javnog zdravlja – 4. brigada 2:4, I to je to – Dinamo 0:0, Cap cap – DSS 9:2, Može biti samo jedan – Za naše Vranje 4.1, Kaldrma – Mi to tako 9:2, Družina – Kul taksi Binta 3:2. Treće kolo: Tehnička škola – 4. brigada 1:5, Zavod za zaštitu javnog zdravlja – Kaleja 82 8:3, Hajberi – Daton servis 2:7, Kaldrma – Plavi 6:0, Kafana Senta – Bum bum 2:1, I to je to – Klajvert i drugari 2:1, Cap cap – Dinamo 2:0, Dom učenika – Kul taksi Binta 6:8, Može biti samo jedan – Arena 0:0, Družina – Mi to tako 6:2. Četvrto kolo: Za naše Vranje – Arena 6:1, Može biti samo jedan – Bum bum 2:0, Tehnička škola – Kaleja 82 3:10, 4. brigada – Daton servis 2:3, Zavod za zaštitu javnog zdravlja – Hajberi 2:3. Peto kolo: Klajvert i drugari – Dinamo 1:0, I to je to – DSS 10:4, Dom učenika – Družina 1:10, Kul taksi Binta – Kaldrma 2:3, Plavi – Mi to tako – službeno 0:3. Šesto kolo: Arena – Bum bum 6:5, Kafana Senta – Za naše Vranje 4:3, Kaleja 82 – Daton servis 6:9, Hajberi – 4. brigada 3:1. Sedmo kolo: DSS – Dinamo 1:10, Cap cap – Klajvert i drugari 3:2, Dom učenika – Mi to tako 2:11, Kaldrma – Družina 1:3, Plavi – Kul taksi Binta – službeno 0:3. Osmo kolo: Kaleja 82 – 4. brigada 2:11, Zavod za zaštitu javnog zdravlja – Daton servis – službeno 3:0, Za naše Vranje – Bum bum 6:1, Može biti samo jedan – Kafana Senta 7:2, Tehnička škola – Hajberi – službeno 0:3.

MILOŠ TASIĆ  (Družina), NAJBOLjI IGRAČ TURNIRA
SJAJNA VEST
– Ova 2014. donela mi je samo lepe stvari. Kao prvotimac Dinama u novu godinu sam ušao sa timom koji je lider na tabeli Niške zone, a evo sada od strane organizatora sam proglašen za najboljeg igrača turnira. Ja najbolji – to je sjajna vest za mene!

MILAN TASIĆ  (Kafana Senta), NAJBOLjI GOLMAN
POMALO SAM IZNENADjEN
– Nisam verovao da će ova laskava titula pripasti meni. Biti bolji od legendarnog golmana Žikice Ristića je zaista fenomenalna stvar.

REZULTATI ČETVRTFINALNIH BORBI
1. DATON SERVIS – I TO JE TO  –  službeno  0:3
2. DRUŽINA – KAFANA SENTA  1:0 (0:0)
3. MOŽE BITI SAMO JEDAN – KALDRMA  1:1 (1:1) – penalima 4:3
4. CAP CAP – HAJBERI  2:2 (1:1) – penalima 4:2
U polufinale su se plasirale ekipa Cap cap, Družina, Može biti samo jedan i I to je to.

REZULTATI POLUFINALA
1. CAP CAP – DRUŽINA 2:5 (0:1)
2. MOŽE BITI SAMO JEDAN – I TO JE TO 3:2 (1:1)

BORBA ZA TREĆE MESTO
CAP CAP (Bujanovac) – I TO JE TO (Vranje) 4:1 (2:0)
FINALE
DRUŽINA – MOŽE BITI SAMO JEDAN  0:0 – penalima 6:5

KONAČAN PLASMAN
1. DRUŽINA (Vranje)
2. MOŽE BITI SAMO JEDAN (Vranje)
3. CAP CAP (Bujanovac)

    DEJAN PANDIĆ  (Kaldrma), NAJBOLjI STRELAC
    GOLGETER SE RADjA
    – Šteta je što je moj tim ispao u četvrtfinalu. Da smo prošli dalje, siguran sam da bi broj golova bio veći. Očigledno, nisam zaboravio da dajem golove i po meni to je logično, jer golgeter se ne stvara, već rađa!

    IDEALNA PETORKA TURNIRA
    Milan Tasić, Davor Tasić, Mustafa Adrijan, Miloš Tasić i Dejan Pandić.

    U MEČU ZA TREĆE MESTO BUJANOVČANI OPRAVDALI ULOGU FAVORITA
    HET TRIK MILIĆA
    CAP CAP – I TO JE TO 4:1 (2:0)
    Igrano u Velikoj dvorani Sportske hale. Gledalaca: 2000. Sudije: Danijel Ristić i Boža Tomić (obojica iz Vranja). Delegat meča: Srđan Milić (Vranje). Strelci za Cap cap: Nikola Milić u 10, 30. i 40. Ardijan Mustafa u 12. a za I to je to Boban Stanković u 43. minutu. Nagomilavanje prekršaja: Cap cap 4 (3+1), I to je to 4 (2+2).
    CAP CAP: Dejan Pašić, Aleksandar Stojković, Ardijan Mustafa, Nikola Milić, Ibraim Ljevica, Nikola Stojanović, Eman Redžepi, Ivan Trajković, Aleksandar Stanković, Nenad Trajković.
    I TO JE TO: Marjan Milić, Marko Stevanović, Miloš Spasić, Miloš Ristić, Ivan Stoilović, Boban Stanković, Nikola Stanković, Saša Djorđević, Stefan Ristić.
    Igrač utakmice: Nikola Milić (Cap cap).
    Popularne bujanovačke «kafedžije» koje su u polufinalu nesretno izgubile meč od Družine – 2:5, u borbi za treće mesto opravdali su ulogu favorita i vranjsku ekipu I to je to savladali sa 4:1, poluvreme 2:0. Golgeter bujanovačkog BSK-a Nikola Milić bio je zvezda večeri i za sva tri postignuta gola dobio je veliki aplauz preko 2000 gledalaca, koliko je pratilo ovaj meč.

    U VELIKOM FINALU POBEDNIK DOBIJEN NAKON IZVODjENjA SEDMERACA
    MARJAN DjORDjEVIĆ TRAGIČAR
    DRUŽINA – MOŽE BITI SAMO JEDAN  0:0 – penalima 6:5
    Igrano u Velikoj dvorani Sportske hale. Gledalaca
    : 2000. Sudije: Boža Tomić i Danijel Ristić (obojica iz Vranja). Delegat meča: Srđan Milić (Vranje). Strelci iz sedmerca za ekipu Družine Milan Tasić, Miloš Kostić, Nemanja Kostić, Bojan Stošić, Vladan Djorđević i Milan Tasić, a za ekipu Može biti samo jedan Marjan Djorđević, Ivan Stojković, Davor Tasić, Miloš Tasić i Žikica Ristić. Nagomilavanje prekršaja: Družina 6 (1+5), Može biti samo jedan 3 (0+3).
    DRUŽINA: Miloš Nikolić, Vladan Djorđević, Aleksandar Mladenović, Milan Tasić, Stefan Stojković, Miloš Kostić, Miloš Tasić, Miloš Stamenković, Bojan Stošić, Nemanja Kostić
    MOŽE BITI SAMO JEDAN: Žikica Ristić, Davor Tasić, Marjan Djorđević, Miloš Tasić, Ivan Stojković, Ivica Trajković, Vladan Stamenković, Nikola Tasić.
    Igrač utakmice: Milan Nikolić (Družina).
    U okršaju nekadašnjih i sadašnjih fudbalera Dinama, pobednik je dobijen sa penal-ruleta! Izjednačena igra tokom oba poluvremena kao i odlične intervencije golmama Milana Nikolića i Žikice Ristića, onemogućavale su i jedne i druge da loptu sprovedu u mrežu. Nije bilo druge, moralo se do pobednika stići sa sedmerca. U tim trenucima koji su bili za infarkt i gde niko od 2000 gledalaca nije sedeo, već je stajao, fudbaleri Družine bili su prisebniji, tačnije njihov golman Milan Nikolić odbranio je u šestoj seriji udarac iskusnog Marjana Djorđevića i Družina je slavila sa 6:5, okitivši se titulom pobednika ovog takmičenja.

    Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



    • Ostavi komentar