Igor Stojanović doneo remi



SMEDEREVO – VRANjE 2:2 (0:1)

Smederevo – gledalaca: 200. Sudije: Djorđe Bilić (Ruma) 7,5, Petar Radojičić (Inđija) 7,5. Strelci: 0:1 Stošić u 9, 1:1 Filipović u 27, 2:1 Marašević u 30, 2:2 Stojanović u 39. minutu. Žuti kartoni: Ristić, Stojanović, Novković (Vranje). Nagomilavanje prekršaja: Smederevo 7 (3+4), Vranje 9 (6+3).



SMEDEREVO: KNEŽEVIĆ 7,5, CVETANOVIĆ 7, PAVLOVIĆ 7,5, FILIPOVIĆ 7, STOILjKOVIĆ 7, Simić 7, Virijević 7, Sabljić 7, Marašević 7, Mihajlović -, Prvulović -, Dobrosavljević –.

VRANjE: RISTIĆ 7, STOJANOVIĆ 7, NIKOLIĆ 7, KRSTIĆ 7, STEVANOVIĆ 7, Stošić 7, Dodić 7, Tasić 7,5, Novković -, Stanojević -, Veličković –.



Igrač utakmice: Pavlović (Smederevo).

Samo jedan minut delio je Smederevce od celog plena protiv ekipe Vranja. Međutim, celu stvar je poremetio iskusni Igor Stojanović koji je u trenutku kada je njegov tim imao igrača više u polju, iz jedne gužve pred golom Smederevaca ubacio loptu iza leđa nemoćnog Kneževića za konačnih – 2:2. U najboljoj partiji ove jeseni u kojoj timu Vranja nisu cvetale ruže, Danijel Stošić postigao je pogodak u 9. minutu i Vranjanci su prvo poluvreme završili sa prednošću od jednog gola.

Međutim, u nastavku Filipović je uspeo da pobegne odbrani Vranja i u 27. minutu matira golmana Ristića, poravnavši na 1:1. Tri minuta kasnije Marašević postiže pogodak i Smederevo vodi sa 2:1. Po starom dobro oprobanom receptu, tim Vranja u finišu je napadao domaćina sa petoricom igrača. Srećom, uspelo je kockanje i Stojanović je postigao gol, poravnao na 2:2 i Vranjanci su se vratili kući sa jednim bodom. Posle devet odigranih kola i spuštene prvoligaške zavese, Vranjanci se nalaze na pretposlednjem, devetom mestu sa pet osvojenih bodova i kao nikad do sada nalaze se u vrlo teškoj situaciji i pored Kolubare iz Lazarevca najzreliji su tim za ispadanje iz lige.

Rezultati poslednjeg, devetog kola: Novi Pazar – Bečej 3:2, Ekonomac – Kopernikus 6:0, Smederevo – Vranje 2:2, Kalča – Kolubara 9:6, SAS Marbo Makobet – VIK Naisus 3:2.
U narednom, 10. kolu ( na proleće) sastaju se: Bečej – Vranje, Smederevo – VIK Naisus, SAS Marbo Makobet – Kopernikus vidre, Ekonomac – Kolubara, Kalča – Novi Pazar.

 

ODBOJKA: MEDjUOKRUŽNA LIGA

Nemilosrdni zmajevi

VRANjE – TOPLIČANIN 97  3:0

Igrano u Maloj dvorani Sportske hale u Vranju. Gledalaca: 80. Sudije: Aleksandar Stevanović i Aleksandar Aleksić(obojica iz Vranja). Meč trajao: 63 minuta.

VRANjE: Tasić, Djorić, Petrov, Nedeljković, Stojanović, Mladenović, Deljanin, Zdravković, Smiljković, Milošević, Ristić, Petrović. Trener: Slavoljub Stojanović.

TOPLIČANIN 97: Čejović, Dimčić, Djorđević, V. Petrović, Milenković, Džoganović, Stoiljković, Aleksić, Pejčić, Dimitrijević, M. Petrović, Lazović. Treneri: Marko Radojičić i Božidar Jović.

Igrač utakmice: Nikola Mladenović (primač OK Vranje).

Odbojkaši Vranja odličnom igrom opravdali su ulogu favorita u ovom susretu i za rekordna 63 minuta savladali goste sa 3:0. Sve je odlično funkcionisalo u redovima odbojkaša Vranja: počev od servisa, do igre u polju, a pogotovo na mreži gde su sa lakoćom osvajani poeni. U blistavoj igri domaćih posebno se istakao mlađani primač Nikola Mladenović. Ovim susretom spuštena je zavesa na takmičenje u Međuokružnoj odbojkaškoj ligi. Vranjanci su tokom devet odigranih mečeva zabeležili osam pobeda i jedan poraz na svom terenu od Leskovčana u taj breku – 2:3. Zajedno sa Dubočicom dele prvo mesto i imaju velike izglede da na proleće se domognu drugoligaškog ranga.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar