Vranjancima brdo medalja



Ukupno 13 medalja, Pored medalja i pehar

Ukupno 13 medaljaPosle višečasovnih borbi, takmičarima iz kik boks klubova Vranje i Junior pripalo je ukupno 13 odličja od kojih su četiri zlatne, sedam srebrnih i dve bronzane.



Osvajači medalja – zlato: Jovani Janković 51 kg kadet (Junior), Milica Mirković 48 kg junior (Vranje), Marijana Simonović 50 kg junior (Vranje), Miroljub Nedeljković 71 kg A klasa (Junior);

Srebro: Natalija Jović +47 kg pionir (Vranje), Marko Dimčić +47 pionir (Vranje), Veljko Kitanović 51 kg junior (Junior), Velimir Garalejić 57 kg junior (Vranje), Slađan Dragišić 71 kg A klasa (Junior), Miloš Cvetković 63,5 kg A klasa (Vranje), Filip Kitanović 54 kg kadet (Vranje);



Bronza: Dragana Sretenović 70 kg B klasa (Vranje), Velimir Garalejić 57 kg B klasa (Vranje).

Bez medalje u kategoriji 71 kg B klasa ostao je Dejan Mladenović iz Kik boks kluba Junior.

 

Pored medalja i peharKARATE: TROFEJ LESKOVCA 2013

Zlatna Merlinda Pejčić

Karate klub Vranje nastupio je sa ukupno 15 takmičara koji su se borili u kategorijama kate i borbe. Osvojena su četiri zlata, tri srebra i osam bronzi u konkurenciji 300 takmičara iz 24 kluba iz Srbije i Makedonije.

Do zlatnog odličja u kategoriji kate došli su Petar Mihajlović, Andrej Nakić, Luka Mitov, dok je Merlinda Pejčić u kategoriji borbe trijumfovala i s pravom ponela zlatnu medalju. Kad su u pitanju srebrna odličja, do njih su došli u katama Bogdan Stojković i Stefan Ristić, dok je Marko Dimovski do medalje došao u kategoriji borbe. Bronzana odličja pripala su Strahinji Antiću, Andreju Ljubiću, Vanji Iliću, Balši Zupančiću, Borisu Vasiću, Nemanji Radmanoviću, Mileni i Petru Cuckiću. Svi oni do bronze su došli u kategoriji kate. Na ovom turniru Vranjanci su u generalnom plasmanu osvojili treće mesto i njima je pored odličja pripao i veliki pehar – dar organizatora turnira. Već 1. decembra karatisti Vranja odlaze u Niš gde ih čeka tradicionalni turnir Kupa grada na obalama Nišave.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar