SMRT U LOVU



VRANjE – Prilikom povrataka iz lova, 24. novembra ove godine, oko 18,00 časova, u selu Gornje Punoševce, grad Vranje, nesrećnim slučajem život je izgubio Predrag T. (1979) iz sela Dubnica kod Vranja.  

Sumnja se da je Predrag T. u vozilu u kome je bilo više lovaca, u jednom trenutku nepaže, aktivirao sopstvenu pušku.



Rad na slučaju je u toku.

 



Nastradao u seči šume

SURDULICA – Policija u Surdulici,  po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, donela je rešenje o zadržavanju do 48 sati S.J. (1986) sa područja opštine Surdulica,  zbog  postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti. 

Uviđaj su izvršili zamenik tužioca navedenog tužilaštva i policijski službenici Policijske stanice u Surdulici.

Sumnja se da je S.J, 23. novembra ove godine, u popodnevnim časovima na Vlasini,  vršio seču bukovih stabala, kojom prilikom je jedno stablo udarilo I.V. (1977) sa područja opštine Surdulica. Od siline udarca I.V je preminuo na licu mesta.

 

DAN ŠKOLE UZ POLICIJU

VRANjE – Grupa huligana uznemiravala je u petak u prepodnevnim satima učenike i nastavnike O.Š. „J.J.Zmaj“ u Vranju, praveći nered u školskom dvorištu.

Umotani u srpske zastave bacali su petarde i vikali, kako bi ometali obeležavanje dana škole, javio je Ok radio.
Direktor te ustanove Goran Bandović kaže da je policija došla da interveniše i da upravo iz ovih razloga uprava škole nije organizovala sportske susrete osnovnih škola, kao što je to nedavno bilo u OŠ „Vuk Karadžić“, gde je došlo do sukoba navijača.
– Nedavno je “Vukova” škola obeležavala svoj dan između ostalog  sportskim susretima, kada je došlo do sukoba i fizičkog obračuna učenika i navijača.
Iz policije sam dobio sugestiju da tako nešto ne organizujemo, pa smo odlučili da ove godine dan škole proslavimo bez sportskih susreta.
Međutim, grupa huligana se u petak okupila oko škole i ponašali su se kao da su krenuli na stadion. Kada je policija došla, momci su se razbežali – kaže Bandović.
Kako se saznaje, huligani su pored običnih petardi bacali i takozvane „trotil“ koje su nekoliko puta jače od običnih petardi.
Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković kaže da je nakon intervencije na terenu policija pokrenula istragu, kako bi pronašla huligane koji su remetili red i mir u krugu škole.
Prema njegovim rečima, ukoliko je reč o licima mlađim od 14 godina, policija je skoro nemoćna da izgrednike sankcioniše, pa će tako slučaj biti predat Tužilaštvu koje će dalje postupati po predmetu.

 

Policiji poznato ko je ubica policajca iz Krševice

VRANjE – Nadležnim organima poznato je ime vozača „audija“ koji je krajem oktobra usmrtio policajca iz Krševice kod Vranja Gorana Djorđevića, saznaje OK Radio.

Iako u policiji i Tužilaštvu ne žele da saopšte informaciju o ubici, tvrdeći da je istraga u toku i da i dalje ne postoje podaci o vozaču, OK Radio saznaje da je reč o Albancu B. D. iz Velikog Trnovca koji je još uvek u bekstvu.
Kako se saznaje, on nije u Srbiji, a tragovi istrage ukazuju na to da se nalazi na području Kosova.
Nezvanično se saznaje i da policija raspolaže video snimcima jedne diskoteke u Trnovcu, na kojima se jasno vidi da je B.D. ušao u „audi“ ispred tog lokala i otišao u nepoznatom pravcu, u noći kada je tim autom pregažen policajac Djorđević.
Sa njim u automobilu bio je i suvozač Rešat Bajrami, koji je u četvrtak u pritvoru Okružnog zatvora u Vranju preminuo u 40. godini života.
 Više tužilaštvo u Vranju naredilo je obdukciju tela Rešata Bajramija, koji je umro u pritvoru u Vranju gde je bio zbog sumnje da je pomogao osumnjičenom za ubistvo policajca Gorana Djorđevića, saopšteno je Agenciji Beta iz tog tužilaštva.

U saopštenju se dodaje da je obdukcija obavljena u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu i da će rezultati istrage biće javno objavljeni.
Pritvorenici D.R. i M.M, koji su bili u sobi sa Bajramijem, preko panik tastera u sobi su pozvali dežurne komandire, koji su se odmah odazvali i obavestili ih da je Bajramiju pozlilo i da se samo spustio sa kreveta na pod.
Pozvana je hitna pomoć, koja je stigla za pet minuta, pokušala reanimaciju, ali bez uspeha.

 

Luka Bojović spremio spisak za likvidacije!

BEOGRAD – Luka Bojović (42), vođa novog zemunskog klana, navodno je pripremio iz zatvora u Španiji plan likvidacije osumnjičenih za ubistvo njegovog brata Nikole (39) i za to je ubicama ponudio 400.000 evra, piše beogradski Blic.
Na Bojovićevom spisku za likvidaciju su crnogorski državljanin Slobodan Šaranović (74), osumnjičen da je iz osvete naručio ubistvo Nikole Bojovića, Ratka Koljenšića (36), Miloša Delibašića (29), kao i osumnjičenog ubice Saše Cvetanovića – Pitbula (32) iz Vranja. Ova četvorka je trenutno u ekstradicionom u pritvoru u Spužu, a njihovo ubistvo navodno je planirano kada budu izručeni Beogradu.

 

Vranjanac uhapšen sa 18 kilograma mariihuane!

BEOGRAD – U velikoj akciji hapšenja na području Beograda, među uhapšenima zbog trgovine narkoticima je i jedan Vranjanac, saznaje OK Radio.

Kako se saznaje u policiji, u akciji su uhapšeni Veljko Stefanović (23) iz Vranja sa prebivalištem u Beogradu, Nemanja Jovičić (25) iz Beograda i policajac iz Beograda Srđan Gluščević (27).
Kako je saopšteno, prilikom pretresa njihovim stanova, pronađeno je ukupno 18 kilograma marihuane.
Uhapšeni su u pritvoru i protiv njih će Tužilaštvo podneti krivične prijave zbog sumnje das u izvršili krivično delo držanje i stavljanje u promet opojne droge.
U akciji hapšenja učestvovala je i vranjska policija.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar