Poraz 19 sekundi pre kraja



Naivan poraz

Naivan porazVRANjE – KALČA (Niš) 2:3 (0:1)



Igrano u Sportskoj hali u Vranju. Gledalaca: 400. Sudije: Sreten Vasić i Saša Vukadinović (obojica iz Niša) po 7. Strelci: 0:1 Nikola Micić u 14, 1:1, Danijel Stošić u 22, 1:2 Marko Ilić u 34, 2:2 golman Žikica Ristić u 38, 2:3 Nikola Micić u 40. minutu. Žuti kartoni: Dejan Krstić, Igor Stojanović (Vranje), Danilo Lutovac, Nebojša Mitrović (Kalča). Nagomilavanje prekršaja: Vranje 6 (1+5), Kalča 4 (3+1).

VRANjE: RISTIĆ 7, STOŠIĆ 7, STOJANOVIĆ 7, NIKOLIĆ 7, KRSTIĆ 7, Stevanović 7, Veličković 7, Novković 7.



KALČA: MARKOVIĆ 7, ZLATKOVIĆ 7, RADOVANOVIĆ 7, LUTOVAC 7, ILIĆ 7, Micić 8, Janjić 7.

Igrač utakmice: Nikola Micić (Kalča).

Posle VIK Naisusa i drugi niški prvoligaš – Kalča odneo je bodove iz Vranja. Na početku trajalo je uobičajeno ispitivanje snaga, a potom su gosti preko Nikole Micića došli u voćstvo od 1:0. Do kraja prvog poluvremena pokušaji domaćih fudbalera da izjednače ostali su bezuspešni.

U nastavku, Danijel Stošić izjednačuje na 1:1 u 22. minutu i vraća svoj tim u meč. Međutim, odličnom igrom u odbrani i brzim kontrama Nišlije su preko Marka Ilića u 34. minutu po drugi put došle u voćstvo. Vranjanci su tada krenuli na sve ili ništa! Golman domaćih Žikica Ristić uspeva da da gol svom kolegi Milanu Markoviću i u 38. minutu poravna na 2:2. I umesto da se zadovolje bodom protiv boljih Nišlija, Vranjanci su krenuli sa celom petorkom u napad. Znao je to da kazni najbolji akter meča Nikola Micić koji je postigao gol 19 sekundi pre završetka susreta.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar