Prva radost Mladosti



Manić nezaustavljiv, ŽOK Vranje

Manić nezaustavljivMLADOST – PIROT 3:1(po setovima 25:23, 25:15, 18:25, 25:12)



Igrano u maloj dvorani Sportske hale u Vranju. Sudije: Cvetanović(Leskovac), Zdravković(Niš). Meč trajao: 73 minuta.

MLADOST: Živković, Djorđević, Manić, Nakić, Pozdnjakov, Ranđelović, Ristić, Stevanović, Tomić, Stojković, Cvetković. Trener: Zoran Ristić.



PIROT: Stojanović, Dimitrov, Kostić, Nostić, Marković, Ignjatović, Vlajkov, Aleksov. Trener: Dragan Smiljuj.

Igrač utakmice: Dušan Nakić(libero Mladost).

Za nešto više od sat vremena, odbojkaši Mladosti uspeli su da savladaju ekipu Pirota sa 3:1. Prvi set dobijen je teškom mukom – 25:23, da bi odbojkaši Mladosti boljom igrom na mreži drugi set dobili sa fantastičnih 25:15, potom je usledilo opuštanje i gosti treći set dobijaju sa 25:18, a odbojkaši Mladosti, videvši da vrag može da odnese šalu, četvrti set igraju fantastično dozvolivši gostima da uzmu samo 12 poena – 25:12. U ekipi Mladosti odlično je igrao libero Dušan Nakić a kod gostiju na mreži se istakao korpulentni Ignjatović.

 

ŽOK VranjeODBOJKA: DRUGA LIGA ISTOK (Ž)

Jagodinke slavile u Vranju

VRANjE – JAGODINA 2:3 (po setovima 25:20, 23:25, 25:22, 13:25, 12:15)

Igrano u maloj dvorani Sportske hale. Gledalaca: 200. Sudije: Miroslav Cvetanović (Leskovac), Vladimir Zdravković(Niš). Delegat meča: Nebojša Spasić(Niš). Meč trajao: 110 minuta.

VRANjE: Stefana Trajković, Andonović, Milica Trajković, Pozdnjakov, Marković, Mikić, Dragana Trajković, Djorđević, Rangelov, Manasijević, Stojiljković, Tamara Trajković.

JAGODINA: Palević, Janković, Radenković, Stanković, K. Nedeljković, Klačar, Stanković, T, Veljković, Mikić, Jeftić, Pantić, Jovanović.

Igračica utakmice: Klačar(Jagodina).

Boljom igrom na mreži i sigurnim servisom, Vranjanke su prvi set dobile sa 25:20. Igrale su dobro i u drugom setu, ali je psiha odlučila i nešto mirnije gošće iz Jagodine dobijaju drugi set sa 25:23 i izjednačuju na 1:1. U trećem setu ponovo odlično izdanje Vranjanki i treći set je dobijen sa 25:22. Sledi ogroman pad u igri, pogotovo na mreži i dva preostala seta dobijaju gošće – 25:13 za nerešenih 2:2 i potom bolja igra i taj breku – 15:12 za konačnih 2:3. Šteta za domaći tim, ali se mora reći da je iskustvo bilo na strani gošći koje su s pravom osvojile prve bodove.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar