Tukao ženu i izbacio je iz kuće



,

Policija je uhapsila  D.M. (1952) iz Vranja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.



Prema navodima PU Vranje, sumnja se da je D.M. 5. oktobra ove godine fizički napao svoju suprugu i isterao je iz kuće.
Tužilaštvo je podnelo predlog za određivanje pritvora i D.M. je priveden sudiji za prethodni postupak  Osnovnog suda u Vranju koji mu je odredio pritvor do 30 dana, javio je OK radio.

 



Požar u Planinarskom domu na Besnoj kobili

U noći između petka i subote došlo je do manjeg požara u Planinarskom domu na Besnoj kobili, nema povređenih niti materijalne štete, saznaje JuGmedia.

Do požara je došlo oko četiri sata ujutru i predpostavlja se da je uzrok instalacija.

„Na sreću sve je prošl bez ikakvih posledica, vatrogasvci su brzo reagovali, a stradale su samo stare skije koje se ionake ne koriste, znam da deluje neverovatno ali na sreću šteta gotovo da i ne postoji“, kaže Dejan Manić direktor Javnog preduzeća Besna kobila.

 

Tuča zbog ljubomore

Predrag M. iz Prevalaca kod Vranja napao je svoju devojku Aleksandru S. u stanu njene drugarice u Ulici Proleterskih brigada u Vranju i pretio joj kuhinjskim nožem.

Razlog za ovaj incident koji se umalo nije završio kobno je, kako saznaje Jugmedija u Policijskoj upravi u Vranju, je ljubomora.

Aleksandra je sa još jednim dečkom otišla kod drugarice, nakon čega je Predrag uleteo u stan i pesnicama tukao tog mladića, nanevši mu lakše telesne povrede, a zatim je kuhinjskim nožem pretio svima da će ih ubiti, zbog čega je Aleksandra obavestila policiju koja je ubrzo došla u stan i sprečila veći incident.

 

Planuo još jedan automobil u Vranju

Automobil marke „jugo“ vranjske registracije, zapalio se u petak u naselju Češalj u Vranju, ali niko nije povređen.

Do požara u Lenjinovoj ulici došlo je oko 14 časova, a vatru je ugasila ekipa sa jednim vatrogasnim vozilom.
Još uvek nije poznato kako je do požara došlo, ali se pretpostavlja da je reč o neispravnim instalacijama.
– Policiji je prijavljen ovaj požar. Nemamo informacije o tome da li je požar podmetnut ili je reč o samozapaljivanju. Policija će preduzeti sve mere iz svojih nadležnosti – kaže potparol PU Vranje Dragan Stamenković.
Inače, prednji deo automobila gde se nalazi motor je do dolaska vatrogasaca potpuno izgoreo, javio je OK radio.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar