Kraj crne serije Radnika



Najava boljih dana: Negovanović u prodoru

Najava boljih dana: Negovanović u prodoruPosle ravno pet poraza i dva remija, usledilo je slavlje! Surdulički prvoligaš slavio je u Čačku zasluženu pobedu od 3:1. Ovakvom ishodu malo je ko verovao u Surdulici, ali i u Pčinjskom okrugu. Međutim, odlični trener Saša Nikolić protiv Čačana opredelio se za strategiju ofanzivne igre, što je omogućilo da sjajni Djurđević poentira u 42. i 45. a šlag na pobedničku tortu postavi Stavrić maestralnim golom u 77. minutu. Prva radost Surduličana usledila je kada je Simić poslao idealan centaršut a Djurđević zakucao loptu u mrežu nemoćnog Bajića. Na isteku 45. minuta, Djurđević je lepo zaobišao Radanovića i u situaciji «oči u oči» sa golmanom Čačka ponovo bio precizan. Djurđeviću je malo nedostajalo da u 70. minutu po treći put savlada Bajića, ali to je nadoknadio odlični Stavrić koji je postigao pogodak nakon samo nekoliko minuta od kako je ušao u igru. Čačani su počasni gol postigli iz jedanaesterca, a strelac sa bele tačke bio je Pavićević. Surduličani iz Čačka su se vratili kući pevajući sa nadom da će u subotnjem meču pred svojim navijačima pružiti još bolju partiju protiv Sloge iz Kraljeva.



SAŠA NIKOLIĆ, TRENER RADNIKA
DOBAR PRISTUP IGRI
– U pripremi ove vrlo važne utakmice pokušali smo da pronađemo varijante kako bi smo u Čačku ostali neporaženi. Plašio nas je poraz Borca u Zaječaru, ali su moji  momci pružili maksimum, iskoristili gotovo svaku šansu koja im se ukazala i ja im od srca čestitam. Ovakav pristup igri je jedini put koji vodi ka opstanku u ligi.

DEJAN VUKIĆEVIĆ, TRENER BORCA
GOSTI ZASLUŽENO
– Imali smo nekoliko situacija koje nismo uspeli da realizujemo. Nepažnja nas je skupo koštala u finišu prvog poluvremena, usledila je i druga greška koja se skupo plaća. Treći gol je ugasio poslednju nadu. Čestitam Surduličanima, zasluženo su slavili pobedu i želim im da opstanu u prvoligaškom društvu, jer imaju tim sastavljen od vrsnih pojedinaca kakvi su Djurđević i Stavrić.



BORAC – RADNIK 1:3(0:2)

Strelci: Pavićević u 79. iz jedanaesterca za Borac, Djurđević u 42. i 45. i Stavrić u 77. minutu za Radnik.

BORAC: Bajić 5, Boranijašević 5, Živković 5, Radanović 5, Maslać 5, Jovičić 5, Martinović 5, Nikolić 5(od 77. Milojević -), Šunjevarić 5(od 46. Pavićević 5), Jeremić 5(od 46. Jevtović 5), Rašković 5.

RADNIK: Mirdžić 7,5, Kostić 7,5, Pešić 7, Ožegović 7, Krstić 7, Ristić 7,5(od 82. Varjačić -), Rnić 7(od 88. Ivanković -), Ilić 7, Djurđević 8(od 82. Stavrić 7), Simić 8, Stojanović 7.

Igrač utakmice: Djurđević.

Stadion u Čačku. Gledalaca: 800. Sudija: Dušan Ilić(Beograd) 7,5. Pomoćnici: Darko Karanović, Miroslav Lazić(takođe iz Beograda). Žuti kartoni: Radanović, Maslać(Borac), Mirdžić, Kostić(Radnik)

Rezultati osmog kola: Teleoptik – Dolina 3:2, Mladost(L) – Smederevo 1:0, Borac – Radnik 1:3, Sloga(K) – Timok 3:0, Proleter(NS) – Bežanija 0:0, Metalac – Sloga(PM) 3:1, BSK – Sinđelić 1:1, Jedinstvo Putevi – Inđija 1:0.
Deveto kolo(12. oktobar): Sinđelić – Teleoptik, Sloga(PM) – BSK, Inđija – Metalac, Bežanija – Jedinstvo Putevi, Timok – Proleter(NS), Radnik – Sloga(K), Smederevo – Borac, Dolina – Mladost(L).

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar