Na startu sa Bečejcima



Šesta sezona u eliti: KMF Vranje, Marjan Djorđević

Šesta sezona u eliti: KMF VranjeŠestu sezonu u Prvoj futsal ligi, Klub malog fudbala Vranje dočekuje u nešto izmenjenom sastavu u odnosu na minulu sezonu. Klub je posle višegodišnjeg igranja napustio iskusni Marjan Djorđević koji je kopačke okačio o klin, opredeljujući se za trenerski poziv. Nalazi se u stručnom štabu i prvi je pomoćnik trenera Gorana Jovića. Golgeter Igor Stojanović još nije sanirao povredu, pa je pitanje kada će na njega moći da računa trener Jović. Klub se pojačao dvojicom igrača, Predragom Nikolićem i Milanom Tasićem koji su u prošloj sezoni nosili dres Marba intermeco. U prvom kolu šampionata, koje je na programu ovog vikenda, Vranjanci dočekuju Klub malog fudbala Bečej i taj meč igra se u ponedeljak u Sportskoj hali sa početkom u 19 časova. O ambicijama u šampionatu trener Goran Jović govori:



Marjan Djorđević– Više nema kockanja u ovom rangu takmičenja, jer sve ekipe su vrlo jake i svakom susretu moramo prići vrlo ozbiljno. Ne želimo da nam se ponovi prošla sezona kada smo na tri kola pre kraja uspeli na jedvite jade da obezbedimo status prvoligaša. Naš cilj je da budemo u zlatnoj sredini, a ako se kojim slučajem ukaže šansa za visok plasman nećemo je propustiti. Dobro je što su se Nikolić i Tasić vratili u naše redove, a i priključenje Marjana Djorđevića stručnom štabu olakšaće mi posao oko vođenja tima. Ekonomac iz Kragujevca, SAS Marbo iz Zrenjanina i Kopernikus vidre iz Niša su najozbiljniji kandidati za osvajanje šampionske titule. Prvi meč sa Bečejom odslikaće snagu i jačinu našeg tima, a ja kao trener od svojih igrača tražim pobedu zaključuje strateg Vranjanaca Goran Jović.

SASTAV LIGE
Vranje, Bečej, Naisus(Niš), Smederevo, Kopernikus vidre(Niš), SAS Marbo(Zrenjanin), Kolubara(Lazarevac), Ekonomac(Kragujevac), Novi Pazar, Kalča(Niš).



IGRAČKI POGON KMF VRANjE
Žikica Ristić, Igor Stojanović, Predrag Nikolić, kapiten, Dejan Krstić, Danijel Stošić, Stefan Stevanović, Nikola Simić, Nikola Stanojević, Vladica Veličković, Nikola Dodić, Milan Tasić i Marjan Mitić.

SVI MEČEVI KMF VRANjE
Prvo kolo: Vranje – Bečej, drugo kolo: Vranje – VIK Naisus, treće kolo: Kopernikus vidre – Vranje, četvrto kolo: Vranje – Kolubara, peto kolo: Novi Pazar – Vranje, šesto kolo: Vranje – Kalča, sedmo kolo: Ekonomac – Vranje, osmo kolo: Vranje – SAS Marbo, deveto kolo: Smederevo – Vranje. Sve svoje mečeve kao domaćin, Klub malog fudbala Vranje igra ponedeljkom u Sportskoj hali sa početkom u 19 časova.

 

FUDBAL: PČINjSKA OKRUŽNA LIGA

Let Nebeskih anđela

Minulo šesto kolo ponovo u znaku Morave iz Vladičinog Hana, koja je kao gost savladala OFK Alakince sa 2:1, zadržavši čelnu poziciju na tabeli sa 18 osvojenih bodova i fantastičnom gol razlikom od 25:3. Tim Vojske Srbije – Garnizona Vranje Nebeski anđeli, koji u stopu prate Hančane, kao gosti savladali su bujanovački OFK As sa 6:0. U gostima su još trijumfovali Mladost iz Bosilegrada, koja je pobedila Trešnjevku sa 5:2, Pčinja iz Trgovišta koja je slavila pobedu nad Ternocijem od 3:1 i Vranjska Banja koja je savladala Biljaču sa 4:1. Mečevi OFK Pavlovac – Besa 2005 i Vihor iz Žbevca i Mladost iz Suvojnice su odloženi.

Rezultati šestog kola: Trešnjevka – Mladost(B) 2:5, OFK Alakince – Morava 1:2, OFK As – Nebeski anđeli 0:6, Ternoci – Pčinja 1:3, Biljača – Vranjska Banja 1:4, Levosoje – Čelik 1:2. Susreti OFK Pavlovac – besa 2005 i Vihor – Mladost(S) igraju se naredne srede, 10. oktobra.
Sedmo kolo (5/6. oktobar): Čelik – Trešnjevka, Vranjska Banja – Levosoje, Pčinja – Biljača, Nebeski anđeli – Ternoci, Morava – OFKAs, Mladost(S) – OFK Alakince, Besa 2005 – Vihor, Mladost(B) – OFK Pavlovac.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar