Pobeda za čelo tabele





DINAMO – PUKOVAC 4:0(3:0)



 

Stadion Jumko. Gledalaca: 400. Sudija: Nikola Jablanović(Niš) 9. Strelci: Nebojša Ilić u 3, Nikola Vojinović u 9. i Miloš Savić u 30. i 60. minutu za Dinamo. Žuti kartoni: Nikolić, Djokić, Nikola Tasić(Dinamo)

 

DINAMO: Danić 7, Savić 8(od 76. minuta Petrović-), Filipović 7, Nikolić 7(od 46. minuta Nikola Tasić 7), Trajković 7, Ilić 7, Spasić 7, Miloš Ž. Tasić 7, Vojinović 8(od 70. minuta Demić-), Djokić 7, Veličković 8

PUKOVAC: Ilić 6, Petković 6, D. Stojković 6(od 52. minuta M. Stojković 6), Petrović 6, Mihajlović 6, Stamenković 6, Tačić 6, D. Janković 7(od 75. minuta Osmanović-), S. Janković 7, Milenković 7, Marković 6(od 60. minuta Stojanović 6)

 

Igrač utakmice: Miloš Savić(Dinamo)

 

Očigledna razlika u kvalitetu koji je bio na strani Vranjanaca doprineo je da Dinamo vrlo lako savlada Pukovac sa 4:0. Već u drugom minutu došlo je do prvog uzbuđenja, Miloš Ž. Tasić pogodio je prečku, a samo minut kasnije iz slobodnog udarca sa oko dvadesetpet metara Nebojša Ilić postiže gol. Potom, šest minuta kasnije, Petar Veličković sjajno pronalazi Nikolu Vojinovića kome nije bilo teško da se sa pet metara upiše u listi strelaca. U 30. minutu akciju Dinama započeo je Vojinović, nastavio Veličković koji pogađa stativu a na odbijenu loptu natrčava Miloš Savić za 3:0.

U nastavku, tačnije u 60. minutu, kvartet Dinamovih napadača, Veličković, Djokić, Vojinović i Savić učestvuje u napadu, a ovaj poslednji po drugi put se upisuje u listu strelaca za konačnih 4:0. Od gostiju iz Pukovca se očekivalo mnogo više, međutim, Pukovčani su uspevali da dođu do šesnaesterca Dinama, a dalje nisu mogli ni makac. Ovom, pobedom Dinamo je izbio na čelo tabele sa fantastičnom gol razlikom 16:3.

 

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar