Radnik ponižen u Zemunelu



Golovima Lukića u 15, Georgijevića u 16. i 42. i Stevanovića u 50. Partizanove bebe savladale debitanta Radnika



Mladi fudbaleri Teleoptika su pre meča sa Radnikom iz Surdulice na sebe prihvatili ulogu favorita i u fudbalskoj predstavi na stadionu u Zemunelu pokazali da su sa pravom drugi sastav višestrukog šampiona države – Partizana. Nada Surduličana da mogu da dođu do prve pobede u jesenjoj trci za bodove potopljena je u prvih 45 minuta, kada su na scenu stupili golgeteri Lukić i Georgijević. Ipak, prvi šut u okvir gola uputio je Krstić posle samo tri minuta nadigravanja, ali je Tomić bio siguran. Desetak minuta kasnije Grbović je lepo uposlio Janjića, ali je čuvar mreže Radnika Mirdžić rutinski otklonio opasnost. Samo nekoliko minuta kasnije Golubović je sjajno proigrao Lukića, koji izlazi sam ispred Mirdžića i rutinski postiže pogodak za početno voćstvo od 1:0. U sledećem napadu domaćina Georgijević postiže pogodak za 2:0. Fudbaleri Radnika imali su priliku u 26. minutu, tačnije, Milan Petrović je lepo pronašao Stojanovića koji je tukao sa dvadeset metara, ali nije uspeo da iznenadi Tomića. U samom finišu prvog poluvremena – 42. minutu Lukić je sjajno uposlio Georgijevića koji ne propušta da se po drugi put upiše u listu strelaca.

Fudbaleri Teleoptika sa dobrom igrom nastavili su i u drugom poluvremenu. Imali su potpunu dominaciju, kao da je rezultat nerešen, a nagrada za takvu igru stigla je u vidu četvrtog pogotka koji je postignut u 50. minutu kada je svoje ime u listu strelaca upisao golgeter Stevanović.



TELEOPTIK – RADNIK 4:0(3:0)

Strelci: Lukić u 15, Georgijević u 16. i 42. i Stevanović u 50. minutu.

TELEOPTIK: Tomić 7, Minić 7, Stevanović 7,5, Milovanović 7,5, Golubović 7,5(od 85. minuta Gagić -), Georgijević 8(od 77. minuta Čigoja – ), Lukić 8, Janjić 7,5(od 88. minuta Dobrijević – ), Crnoglavac 7, Grbović 7, Bogosavac 7.

RADNIK: Mirdžić 5, Kostić 5,5(od 46. minuta Rnić 6), Stojanović 6, N. Petrović 5,5, Dimitrov 6, M. Petrović 7(od 77. minuta Ristić – ), Simić 6,5, Ivanković 6, Pešić 6, Krstić 6, Varjačić5,5(od 46. minuta Djurđević 6),

Igrač utakmice: Georgijević(Teleoptik)

SC «Partizan – Teleoptik». Gledalaca: 300. Sudija: Goran Milovanović(Lajkovac) 8. Pomoćnici: Marko Dimitrijević(Kragujevac) i Marko Piper(Čačak). Žuti kartoni: Crnoglavac(Teleoptik), Dimitrov, N. Petrović, Pešić(Radnik)

 

 

STEFAN MIRDžIĆ, GOLMAN RADNIKA

ZASLUŽENA POBEDA DOMAĆINA

Pre meča sa optičarima bili smo svi u timu ubeđeni da možemo da napravimo dobar rezultat. Moj tim nije iskoristio svoje šanse koje su se ukazale na početku susreta, dok je domaćin bio konkretan. Iskusni Lukić me je prvi matirao, a potom Georgijević je dao dva gola i na kraju sam matiran i od Stevanovića na početku drugog poluvremena. Optičari su igrali vrhunski fudbal i njihovoj pobedi nema prigovora. Nama ostaje da u nedelju na svom stadionu u derbiju začelja savladamo Smederevo i upišemo prvu jesenju trojku.   

 

 

 

 

 

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar