Radnik bez golova u Surdulici



Pune tribine







Fudbaleri Radnika i pored brojnih šansi ostali kratkih rukava, jer je golman Bežanije Dušan Puletić bio nesavladiv

 Propuštena šansa za prvu pobedu 

   Lepa atmosfera na premijeri u Surdulici između domaćeg Radnika i Bežanije. Ukupno 3.000 gledalaca došlo je da vidi izabranike Žarka Djurovića, ali i tim gostiju koji vodi proslavljeni fudbaler Partizana Gordan Petrić. Fudbaleri Radnika od samog starta krenuli su ka golu gostiju. Prvo uzbuđenje u sedmom minutu, kada je Nikola Rnić sa nekih dvanaest metara uputio oštar šut po zemlji, ali je odlični Puletić loptu izbacio u korner. Trinaest minuta kasnije Zoran Pešić je glavom snažno šutirao iz neposredne blizine, a Puletić je ponovo bio na visini zadatka. Najzreliju priliku domaćini su imali u 70. minutu kada je rezervista Milan Stavrić mogao da se upiše u listu strelaca, ali je lopta samo okrznula levu stativu gola Bežanije.

Gosti su jedinu svoju priliku za gol imali u 60. minutu susreta. Nemanja Nikolić bio je brzoplet  i iz neposredne blizine promašio, pa je lopta otišla pored samog gola Stefana Mirdžića. Tako su bežanijski lavovi otišli kući pevajući, odnoseći bod iz Surdulice. Publika je, i pored mreža koje su mirovale, uživala u sjajnim potezima fudbalera i jednog i drugog tima. Kod Radnika se posebno istakao golgeter Milan Stavrić, a kod gostiju Nemanja Nikolić. U narednom kolu Surduličani odlaze u goste Timoku iz Zaječara.

Pune tribine

RADNIK – BEŽANIJA 0:0

Surdulica- stadion gradski. Gledalaca: 3 000. Sudija: Slobodan Veselinović(Valjevo) 8. Pomoćnici: Pavle Piper (Čačak), Žarko Obradović (Valjevo). Žuti kartoni: Stojanović, Rnić (Radnik), Živković, Matović (Bežanija).

RADNIK: Mirdžić 7, Ćirić 6, Stojanović 7, Krstić 7, Pešić 7, Kostić 7, Ožegović 7, Rnić 7, Ristić 6(Stavrić 7), M. Petrović 7(Jovanović 7), Djurđević 7(Dimitrov-).

BEŽANIJA: Puletić 8, Mitrušić 7, Božičić 7(D. Blagojević), Stanovčić 7, Matović 7, Nedeljković 7(Prodanović-), Mulćan 7, Radulović 7(Mustur-), Živković 7, Nikolić 7.

Igrač utakmice: Dušan Puletić

 

NIKOLA STOJANOVIĆ, DEFANZIVAC RADNIKA

  IGRALI SMO U GRČU

– Od prevelike želje da osvojimo tri boda mi smo jednostavno sagoreli i dozvolili  gostima da odnesu bod iz Surdulice. Gosti su imali sreću što im je na golu bio Puletić, koji ih je spasao katastrofe. Mi nismo iskoristili svoje šanse, i za njima možemo samo da žalimo. Okrećemo se meču u Zaječaru gde nam je Timok domaćin. Sve ćemo učiniti da se kući vratimo neporaženi.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar