Dinamo poražen u Lebanu







 Posle ubedljive pobede nad Napretkom iz Aleksica od 6:1 kod kuće, fudbaleri vranjskog Dinama poklekli su na gostovanju u Lebanu. Domaći Radan, koji se ove godine plasirao u Nišku zonu, uspeo je da nanese minimalan poraz Dinamu, savladavši ga sa 1:0. Marko Cvetković u 18. minutu sa oko dvadeset metara uputio je topovski udarac, a lopta je završila u donjem levom uglu nemoćnog čuvara mreže Dinama Aleksandra Danića.



Lebančani su uspeli da i pored silnih pritisaka fudbalera Dinama sačuvaju prednost i na kraju sasvim zasluženo osvoje tri boda.

 

BSK PORAŽEN KOD KUĆE

Ni bujanovačkom zonašu BSK-u u drugom kolu takođe nisu cvetale ruže. Njih je na opšte iznenađenje malobrojne publike kao gost savladala Sloga iz Leskovca sa 1:0. U narednom, trećem kolu, iskupljenje za poraz u Lebanu Dinamo će tražiti na svom terenu protiv Zaplanjca, dok Bujanovčani odlaze na teško gostovanje Pukovcu.

 

RADAN – DINAMO 1:0(1:0)

Lebane – stadion gradski. Gledalaca: 1000. Sudija: Miloš Petrović(Aleksinac) 8. Strelac: Marko Cvetković u 18. minutu.

RADAN: Z Stojanović 7, Cvetković 8, Jović 8, D. Stanković 8, Nedeljković 8, Mitić 7, Momčilović 8(Nemanja Smiljković-), DOjčinović 7(Zagorac 7), Stojković 7, M. Stanković 8,5, Krivošija 7(Savić-).

DINAMO: Danić 7, Miloš J. Tasić 7, Z. Stanković 7, Nikolić 6(Savić 6), Trajković 7, Ilić 7, Nikola Tasić 6(Filipović-), Miloš Ž. Tasić 7, Vojinović-(Veličković 6), Djokić 6, Spasić 6.

Igrač utakmice: Milan Stanković(Radan)

 



Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar