PREVRTANjE KOD SUVOG DOLA, Privedeni zbog tri kilograma marihuane



PREVRTANjE KOD SUVOG DOLA

VRANjE – U subotu posle 15 sati u Suvom Dolu kod Vranja dogodila se saobraćajna nezgoda kada se automobil marke „jugo“ prevrnuo na krov u jarku pored starog puta. U nezgodi niko nije povređen, iako je vozilo potpuno uništeno. 

OK radio je javio da se vozač automobila Miloš S. vraćao iz obližnjeg sela i na krivini izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je skliznuo s puta i prevrnuo se na krov. Kako kažu očevici, vozač je prošao bez ogrebotina. 



U saobraćajnoj policiji su potvrdili da nisu obavešteni o ovoj nezgodi. Po pozivu novinara, saobraćajne patrole su dva puta obišle taj deo puta kod fabrike Nutriko, međutim vozila nije bilo na mestu nezgode.

 



Teška saobraćajka kod Hana

VLADIČIN HAN – Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u subotu oko 14,30 časova kod tunela Kržince, na magistralnom putu Vranje-Leskovac u kojoj su učestvovala tri vozila.

U nesreći je jedna osoba povređena i smeštena na vranjsku hirurgiju, dok je nekoliko lakše povređenih primljeno na urgentno odeljenje. Kako se saznaje, teško povređena osoba je iz Beograda.

Iz vranjske saobraćajne policije je saopšteno da su u nesreći učestvovala dva putnička automobila stranih registarskih oznaka i jedno vozilo iz Srbije. 

Detalji saobraćajne nezgode nisu poznati, ali se pretpostavlja da je uzrok neprilagođena brzina i gužva u saobraćaju. 

Očevici kažu da je jedno vozilo probilo bankinu i da je visilo iznad dubokog jarka.

Saobraćaj na magistralnom putu biuo je u prekudu do 17,00 časova.

 

Privedeni zbog tri kilograma marihuane

Policija u Vranju donela je rešenje o zadržavanju do 48 sati C. A. (1989) i S. S. (1964), obojica iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge.

Prilikom pretresa kuće C.A, 20. avgusta ove godine u Vranju, pronađena je biljna materija, zelene boje, za koju se osnovano sumnja da se radi o opojnoj drogi marihuana, težine 211, 3 grama. Takođe, prilikom pretresa kuće S.S pronađena je biljna materija za koju se osnovano sumnja da je opojna droga marihuana, težine 2.912 grama.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Vranju, saopštila je policija.

 

 

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar