Šuki osvojio Zlatokop



Bolji od ostalih: Šuki, Zadovoljni drugim mestom: I to je to

Bolji od ostalih: ŠukiEkipa mlaog fudbala “Šuki” pobednik je ovogodipnjeg tradicionalnog turnira “Zlatokop 2013” nakon pobede u finalu nad ekipom “I to je to”, rezultatom 2:1.



Strelci su bili: Danijel Stošić Daka i Dejan Krstić Maslovar za “Šuki”, a Miloš Ristić za ekipu “I to je to”.

Ekipa “Šuki”, sastavljena uglavnom od igrača vranjskog prvoligaša, je zasluženo osvojila turnir jer je igrala konstnatno dobro, bez oscilacija. Kao pojačanje nastupao je i Predrag Nikolić Pepa, igrač “Marba” iz Beograda.



Zadovoljni drugim mestom: I to je to– Presudio je kvalitet, ali i naše iskustvo igranja jakih turnira. Umemo kada treba da odigramo na rezulatat što mnoge ekipe koje imaju vrsne pojedince u svojim redovima ne mogu. Svako ko je pokušao da se nadigrava sa nama loše je prošao. U finalu smo imali mnogo šansi, ali dva gola bila su dovoljna za pobedu. Turnir je bio izuzetno kvalitetan i gledaoci su mogli da uživaju – kaže legenda vranjskog malog fudbala, Igor Stojanovižć Žike.

Danijel Stošić Daka, kome ovo nije prvi put da ga žiri bira za najbljeg igrača turnira navodi:

– Presrećan sam što sam izabran za igrača turnira i što sam kolekciju najboljeg sa medaljama i diplomama popunio kod kuće. Hvala saigračima. bez njih ne bih igrao vrhunski– kaže Stošić.

Marjan Djorđević Macan, jedan od vođa ekipe “Šuki”, navodi odličnu organizaciju turnira.

– Ako se ovako nastavi siguran sam da će ovaj turnir biti prepoznatljiv prvo u južnoj Srbiji, a potom i šire. Oduševili su me prateći programi, prava manifestacija, fudbala maldosti i druženja – ističe Djorđević.

POBEDNIKU 80.000 DINARA
Za ekipu “Šuki” nastupiali su: Predrag :Nikolić Pepa, Dejan Krstić Maslovar, Danijel Stosić Daka, Davor Tasić Taska, Zikica Ristić (golman), Marijan Djorđević, Milos Trajković Buda, Igor Stojanović Žike i Predrag Nikolić Mutinjo.
Ekipa je za prvo mesto dobila pehar, zahvalnicu i novčani iznos od 80.000 dinara.
Drugoplasirana ekipa “I to je to”, dobila je pehar, zahvalnicu i novčanu nagradu od 20.000 dinara.
Trećeplasirana ekipa “Adria”, dobila je pehar, zahvalnicu i novčanu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.
U borbi za treće mesto, ekipa Adria savladala je ekipu “Bibi Kaldarma”, rezultatom 3.1.
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dalibor Stošić Daka (Šuki), za najbolkjeg strelaca Miloš Ristić ( I to je to), a za najboljeg golmana Marjan Mitić (“I to je to”).
Za naj ”fer plej”, proglašena je ekipa “Adrije”.
Finalno veče upotpunili su svojim majstorstvom ekipe petlića Dinama koje su predvodili treneri Joca Ristić i Nikola Ilić.
U polufinalu, koje bilo izuzertno uzbudljivo, postignuti su rsledeći rezultati: “Šuki” – “Bibi Kaldarma” 2:1, “I to je to” – “Adrija” 2:0”.
Turnir je sa velikim uspehom organizovali MZ Zlatokop uz pomoć Sportskog saveza Vranje.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar