Velika borba za prvo mesto



,

Nakon devet dana turnira u malom fudbalu “Zlatokop 2013” poznate su ekipe koje idu dalje i koje će nastaviti takmičenje po kup sistemu kako bi se u petak, 26. jula saznao prvak i proglasili najbolji igrač i golman turnira.



Finale je zakazano za 23 sata, a onda će uslediti podela pehara i nagrada od strane sponzora i predstavnika Sportskog saveza.

Iz grupe “A” dalje idu ekipe “Bibi Kaldarma” i “Šuki”, iz grupe “B” “Senta” i “Tik Tak”, iz grupe “C” “Markoni Tibužde” i “Kafe Dionis” i iz grupe “D” “I to je to” i “Ćukovac”.



Prema onome što su u predtakmičenju pokazale ekipe, ovogodišnji turnir biće do kraja neizvestan. Kao favoriti i dalje slove ekipe “I to je to”, “”Senta”, Bibi Kaldrama” i “Šuki”.

Mnogobrojna publika uživala je u igrama najmlađe ekipe “Kafe Harizma”, sastavljene od pionira Dinama, kao i domaće ekipe Zlatokopa. Ekipa dečaka iz “Kafe Harizma” izgubila je u direktnom duelu od iskusne ekipe “Tik Tak”, minimalnim rezultatom 1:0 i završila takmičenje po grupma, bez plasmana u četvrtfinale.

Naklonost publike imale su ekipe čije geslo je bilo; “Važno je učestvovati”, poput ekipa “Ubavinje”, “Trebešinja”, “Marba” i “Omadinaca Ćukovca”.

Treba istaći fer i korektnu igru svih ekipa, ali i odličnu organizaciju ljudi iz Mesne zajednice Zlatokop.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar