Jovanović „razbio“ Popovića



, ,

Na turniru Combat Chellenge 8, održanog na stadionu Kocka, u Vrnjačkoj Banji, 19. jula, iz Iron MMA kluba Vranje nastupio je Mladen Jovanović u semi pro borbi.



– Jovanović se borio protiv Slobodana Popovića iz Zrenjanina, iz kluba Proleter MMA, i pobedio ga nokautom u prvoj rundi. Ovo je još jedna u nizu zlatnih medlja za naš klub – ističu trener Slađan Stanojković Prike i Zoran Mladenović Žilka.

MMA je Borilački sport koji je, trenutno, u velikoj ekspanziji u Srbiji.



– MMA je konačno i u Srbiji dobio svoj savez što je od velikog značaja za dalji napredak u zahtevnom borilačkom sportu. Za nas je bitno što smo Mladenović i ja, kao instruktori MMA Iron Vranje, uvaženi u savezu i očekujemo da na taj način još više popularišemo ovaj sport u gradu – kaže Stanojković.

Prema rečima Stanojkovića, uskoro se očekuju državna prvenstva i veliki broj MMA turnira gde će Iron-MMA nastaviti da u najboljem svetlu reprezentuje grad Vranje i MMA sport.

 

ODBOJKA

Pande u Sokobanji

Odbojkaški klub Panda iz Vranja po peti put organizuje letnji Kamp za mlade odbojkaše (dečake i devojčice) koji će se održati u Sokobanji, od 1. do 8. avgusta.

– Kamp će biti organizovan u Sokobanji, prvoj ekološkoj opštini u Srbiji, na nadmorskoj visini od 400 metara u blizini Bovanskog jezera. U Banji je čist vazduh sa najvećom koncentracijom negativnh jona u Evropi, te takvi uslovi garantuju uspešan sporstki  odbojkaski kamp – navode trener Dejan Djorđević i Dejan Trajković.

Kamp je predviđen za devojčice i dečake uzrasta od 7 do 18 godina.

– Na kampu polaznici mogu naučiti, obnoviti i utvrditi svoja znanja i sposobnosti iz osnovnih elemenata odbojkaške igre, pod stručnim rukovodstvom naših najboljih trenera Dejana Djorđevića, Dejana Trajkovića Saše Arsića i Nikole Andonovića – ističe predsnik kluba Oliver Tončić.

 

FUDBAL: MLADjE KATEGORIJE

Majstorije Dinamovih petlića

Petlići FK Dinamo, rođeni 2001, 2002, 2003. i 2004. godine koji su sa dve revijalne utakmice zvanično otvorili turnir u Zlatokopu, oduševili su preko 1000 gledalaca.

-Posebno je bio lep doživljaj za decu igra pod reflektorima i intoniranje himne Srbije, U utorak 23. jula pozvani smo od organizatora da sa četiri ekipe iz škole fudbala napravimo mini turnir koji će se igrati po kup sistemu; dve polufinalne utakmice, utakmica za treće mesto, a utakmica finala ce se igrati u petak 26. jula na dan odigravanja finalne utakmice turnira “Zlatokop 2013” Organizatori su, za pobdničku ekipu turnira naših petlića namenili pehar kako bi deca imala još veći motiv za igru pred velikim brojem gledalaca – kaže Joca Ristić, fudablski trener koji trenira talentovane dečakae..

Okosnicu ekipa petlića Dinama čine: Aca Tomić, Dušan Ristić, Milan Tasić, Miljan Mihajlović, Aca Milenković, Filip Petrović, Mateja Jovčić, Veljko Cvetković, Danijel Zlatković, Aleksa Popovic, Vukašin Ilić, Marko Novković, Lazar Radičević, Dragan Popović, Zoran Jašarević, David Stanimirović, Luka Simonović, Spasa Asanović, Mateja Mladenović, Milan Ristić, Vukašin Nacković, Aleksandar Antić, Mateja Arizanović, Danijel Spasić, Nebojša Dimitrijević, Mihailo Djorđević, Ogrnen Ristić, trener: Joca Ristić.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar