SAOBRAĆAJ I JRM



,

Na putevima Pčinjskog okruga protekle nedelje se dogodilo osam saobraćajnih nesreća u kojima su dva lica zadobila teže, a još dva lakše povrede. Policija je u redovnoj kontroli pronašla dvojicu vozača koji su za upravljačem bili pod dejstvom alkohola.



Policije je takođe, proteklih sedam dana prijavljeno 12 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

 



Nasilje sa smrtnim posledicama

BUJANOVAC – Policijski službenici Policijske uprave u Vranju podneli su krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Vranju protiv M.Š. (1976) iz Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici sa smrtnom posledicom i nasilje u porodici prema maloletnom licu.

-Sumnja se da je M.Š. 24. juna ove godine u Bujanovcu, izvršio nasilje u porodici nanevši povrede V.E. (1979) iz Surdulice, sa kojom je živeo u vanbračnoj zajednici, od kojih je ona preminula 1. jula u Kliničkom centru u Nišu. Takođe se sumnja da je M.Š. izvršio i krivično delo nasilje u porodici prema deci V.E. iz prvog braka, starosti 5 i 8 godina, nanevši im povrede, saopštila je policija.

Osumnjičeni je priveden istražnom sudiji Višeg suda u Vranju koji mu je odredio pritvor do mesec dana.

 

Siledžije napale policijsku patrolu

SURDULICA – Policija u Surdulici podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju protiv B.A. (1981) V.D. (1987) i B.V. (1978) iz Surdulice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili tri krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti u saizvršilaštvu, a V.D. i krivično delo laka telesna povreda.

Sumnja se da je V.D. 14. jula ove godine, u Surdulici, najpre fizički napao M.R. iz Surdulice i naneo mu laku telesnu povredu. Nakon toga intervenisala su trojica policijskih službenika kada su svi osumnjičeni fizički napali i naneli im lake telesne povrede.

B.A., V.D. i B.V. su privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju koji im je odredio pritvor do trideset dana, – saopštila je Policijska uprava u Vranju.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar