Ljubav je ljubav, ali od nečeg mora da se živi



Za sladokusce: Nikolić i Antić, Pobednica: Jovana Ristić

Pobednica Jovana Ristić iz Vranja kreće ka pisti da je publika, onako lepu, još jednom osmotri. Mis šarma simpatična brineta Jelena Cvetanović, druga pratilja harizmatična plavuša sa dugim nogama Tamara Dobrić i prva pratilja Milica Blagojević jedva drže u rukama sve poklone i bukete



 



Za sladokusce: Nikolić i AntićOve godine bina je bila postavljena prekoputa restorana Kosovo. Nova lokacija nije pomogla da se smanji gužva, pa je uprkos niskoj temperaturi atmosfera bila paklena. Prvi krug pakla obeležen trakom bio je namenjen učesnicima i učesnicama manifestacije, onima koji vole fotelje i ostalima sa pozivnicama. Od osoba od izuzetne važnosti za vranjsko društvo u prvom redu bili su gradonačelnik Zoran Antić i njegov koalicioni partner,  narodni poslanik Dragan Nikolić Nika, zatim vojni komandant Zoran Lubura, Goran Djorđević, funkcioner naprednjaka , glumac Tihomir Arsić, i još neki.

A KUDE JE RADA

Rekoše da se „devojčiki presvlačiv“ u restoranu prekoputa.  Kad,a nakon mnogo pokušaja, najzad objasnite radniku obezbeđenja da ste novinar a da on ne čuva Dženifer Lopez, zatičete duge gole noge koje se šetkaju, lak za kosu i miris parfema u vazduhu: Povremeno glavu promoli Mikloš Dimitrijević, guru vranjskog modelinga i sličnog manekenstva, daje instrukcije, sklanja nepoželjne goste.

– Prijavila sam se radi druženja i uspeha u daljoj karijeri – mogao bi se sažeti odgovor devojaka na pitanje voditeljke zašto su se prijavile.

Neka želi da se bavi modelingom, druga bi da bude sociolog, pevačica, modni kreator, javna ličnost. Iako sve tvrde da nemaju tremu, panika se na našminkanim licima ne može sakriti. Najmlađa učesnica ima samo petnaest godina.

Pobednica: Jovana RistićDevojke defiluju pistom tri puta, večernja kombinacija, potom neka odevna kombinacija kojoj se ne zna ime, podseća na nošnje afričkih plemena i, naravno, poslastica: smotra u kupaćim kostimima, posetiocima omiljeni deo priredbe.  Dok pokazuju atribute publici i žiriju, voditeljka čita nešto o njima: omiljeni film Titanik, idol Svetlana Ceca Ražnatović, rado sluša Acu Lukasa, omiljena destinacija Grčka (nije navedeno da li je u pitanju Paralija ili Olimpik bič) a krilatica:

– Ljubav je ljubav, ali od nečeg mora da se živi.

Dok se devojke smrzavaju, žiri zaseda u društvu predsednika opštine Predraga Milenkovića, pomenutog Mikloša Dimitrijevića, vlasnika FASHION agencije i njegove glavne instruktorke Jelene Pešić.

U publici već nestrpljenje, pa se sve češće čuje pitanje „Kude je Rada?“ Vidi se da ljudima nije stalo do nastupa benda vranjske Srednje muzičke škole, čiji rok i džez repertoar nekako odstupa od vašarske atmosfere.

I tako, došlo vreme i da se proglasi koja je prošla u top-osam, tenzija, uzbuđenje i noge koje se tresu od hladnoće… i, konačno proglašenje pobednica.

Mis šarma simpatična brineta Jelena Cvetanović, druga pratilja harizmatična plavuša sa dugim nogama Tamara Dobrić i prva pratilja Milica Blagojević jedva drže u rukama sve poklone i bukete:

 „Lele, izmrzna“ – poveravaju se jedna drugoj.

– Ovogodišnju titulu Karanfil devojče ponela je devojka sa rednim brojem…ssssssssssssssedam!

(KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU)

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar