Petarda i peticija



Traže povratak ranijih trenera: petlići Dinama, DžK Vranje,

Traže povratak ranijih trenera: petlići DinamaPetlići Dinama, koji su u minulom prvenstvu igrali u promenljivoj formi, savladali su vršnjake iz ekipe niškog Železničara, rezultatom 5:0 i plasirali se u sredini tabele lige RIS grupa Jug.



Na njihovu promenljivu formu uticalo je više razloga, ali pre svega nedostatak adekvatnih uslova za rad kao i promena trenera.

Naime, pokazalo se da je odlazak trenera Joce Ristića I Nikole Ilića jedan od najvećih promašaja uprave klube, tj, Zvonka Djorđevića, tim menadžera iz Beograda.



Zbog toga, za narednu sezonu, roditelji spremaju peticiju gradonačelniku Zoranu Antiću u kojoj traže smenu Djorđevića, a povratak Ristića i Ilića u pogon petlića.

FK DINAMO – FK ŽELEZNIČAR (NIŠ) 5:0

Strelci: Lazar Ristić u 22, 32, 34. i 60. i Veljko Cvetković u 68. minutu, Stadion gradski, gledalaca: 50, Sudija: Mihajlo Vučković (Vranje), Pomoćnici: Ilija Djorđević, Ranko Anđelković (obojica Vranje) Dinamo: Bogdan Stanković, Fernando Kurtić, Nikola Stajić, Aleksandar Vasiljević, Nikola Stanisavljević, Vuk Nedeljković, Djorđe Petrović, Svetozar Stanković, Jezdimir Nedeljković, Lazar Ristić, Mateja Jovčić.

Igrali su još: Ognjen Ristić, Filip Novković, Veljko Cvetković, Djorđe Ivanović, Strahinja Kostić, Filip Petrović, Aleksa Popović.

 

DžK VranjeDžUDO

Poletarci prvi u Nišu

Stariji i mlađi pioniri i poletarci Džudo kluba Vranje ostvarili su veliki uspeh na međunarodnom kupu održanom u Nišu proteklog vikenda, osvojivši 6 zlatnih, 6 srebrnih i 12 bronzanih medalja.

Pioniri su u generalnom plasmanu bili treći, iza ekipa CSKA iz Sofije (Bugarska) i Niša.

Poletarci su osvojili prvo mesto u generalnom plasmanu.

– Ovim takmičenjem smo završili prolećnu sezonu  koja je bila izuzetno uspešna što je potvrda našaeg rada na trninzima, gde se kvalitet i potencijal bruse za dobre rezultate na takmičenjima. Zahvaljujem se roditeljima na velikoj podršci, bez njih teško da bismo funcionisali i pravili ovako vredne rezultate. Naravno i Sportskom  savezu na sredstva koja je u mogućnosti da nam izdvoji – kaže Stojan Djorđević, trener vranjskih džudista.

Zlatne medalje su osvojili: Veljko Veličković, Vukašin Trajković, Mihajlo Arsić, Predrag Djorđević, Nikola Antanasijević i Danilo Jovanović; srebrne: Ognjen Nikolić, Bogdan Veličković, Marko Gačić, Emilija Pavlović, Ivana Gačić i Aleksandra Vidosavljević; bronzane: su osvojili: Petar Trajković, Vuk Zlatković, Vukašin Arsić, Filip Jović, Jelena Mitić, Neda Stojilković, Dušan Filipović i Emilija Davidović.

 

PRVENSTVO SRBIJE U RIBOLOVU 2013

Ristići u reprezentaciji

Petar Ristić, član kluba sportskih ribolovaca „PetNik“ iz Vranja, u kategoriji kadeti U-14 osvojio je drugo mesto  na prvenstvu Srbije u lovu ribe udicom na plovak za 2013 godinu i plasirao se u reprezentaciju Srbije. 

U kategoriji juniori U-18 Nikola Ristić iz Vranja takođe član kluba sportskih ribolovaca „PetNik“ iz Vranja osvojio je osmo mesto i takođe se plasirao u reprezentaciju Srbije.

Petar i Nikola će sa reprezentacijom Srbije učestvovati na svetskom prvenstvu za kadete i juniore u Francuskoj u gradu Rieux od 22 do 28.jula 2013 godine.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar