Niko Niki nije ostao dužan



Nisam znao da su Kantar i Zoran Antić toliko bliski i šta ih je zbližilo



 



Da li ste znali da je Dejan Nikolić Kantar, kako je izjavio Antić, rekao gradonačelniku da ste vi nalogodavac paljenja njegovog automobila?

– Ne, niti me interesuje ko je sa kim šta razgovarao jula 2011. g., samo nisam znao da su toliko bliski i šta li ih je zbližilo!

Koji je Nikolićev  motiv da vas spominje u tom kontekstu?

– To morate da pitate njega. Motivi mogu da budu raznovrsni, raznobojni!

Ako to Antić, kako tvrdite,  izmišlja, da li to znači da je Antić lagao na sudu što je krivično delo? Da li ćete nešto preduzeti povodom toga?

– Ne tvrdim da izmišlja, mada znam da je veoma maštovit čovek, ali je čudno da detalje razgovora sa svojim prijateljem iz jula 2011.g. nije izneo u policiji, niti pred istražnim sudijom 08.01.2013.g. već baš na glavnom pretresu 14.06.2013.g. Kako se tek sada „setio“ tog razgovora! Verovatno ga je prosvetlio ruski konjak, a podstakli fantastični rezultati SNS na izborima održanim 28.04. i 26.05.2013. g. u Vranju. Muka natera čoveka na sve! Neću preduzeti ništa, jer Z.Antić ima dovoljno krivičnih prijava, pa ne bih i ja da mu stajem na muku.

Da li vam je Nikolić, budući da ste svojevremeno bili njegov branilac, rekao da je razgovarao sa Antićem i da je, kako kaže, između ostalih, spomenuo i vas kao mogućeg inspiratora paljevine Antićevog automobila?

– Dejana Nikolića Kantara i dalje branim u dva krivična predmeta. Nikada mi nije rekao da je u tom kontekstu razgovarao sa bilo kim, pa ni sa njegovim prijateljem Goranom Antićem.

Da li je tačno da ste vi i Srđan Milošević, kako tvrdi Zoran Antić, spominjali Dejana Nikolića Kantara na sastanku u gradskoj PU koji je organizovao Ivica Tončev?

– Taj sastanak je održan povodom hapšenja Miloša Mladenovića, osumnjičenog za paljenje automobila g. Branimira Stojančića. Tema o kojoj smo razgovarali je da Miloš to nije učinio, a da sam bio u pravu potvrdilo je i tužilaštvo, jer nije dalo predlog za određivanje pritvora, jer nije bilo ni osnova sumnje protiv Mladenovića. Šibica koja je kobajagi nađena na licu mesta prilikom uviđaja i koja tada nije bila u dokazima, priložena je istražnom sudiji nakon nedelju dana!!! Ono što su drugi tom prilikom pričali, nagađali, pominjali neke diskoteke, kafiće, sukobe interesa sa određenim grupama, na jedan neprimeren i podmetački način stavljeno je u usta meni i S.Miloševiću. Znate u Vranju imate ljude koji se kolokvijalno nazivaju „mešorečke“ i u stanju su da posvađaju dva kamena. Dakle, tvrdim da smo pričali ko nije, a ne ko jeste palio automobil g.B.Stojančića! Ovo je jeftin pokušaj pravljenja razdora.

(KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANjU)

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar