Na poligraf, i ja i oni



Neću da dozvolim da me bilo ko uvlači u međusobne obračune lokalnih političara

Pristajem da se dobrovoljno podvrgnem detektoru laži. Dosta je bilo sa praksom da sam ja kriv za sve što se desi u Vranju



 



Neću da dozvolim da me bilo ko uvlači u međusobne obračune lokalnih političaraNa suđenju optuženima za seriju paljevina u Vranju i vi ste spomenuti kao mogući inspirator. Kako komentarišete tu činjenicu?

– Samo kao nečiju želju da opet u meni nađu dežurnog krivca za sve  što se desi u Vranju. Samo ovoga puta neće im uspeti.

Čiji je interes da vas onda povežu sa paljevinama?

– Istih onih koji su me i oterali u zatvor I koji nemaju mira od kad sam ponovo Slobodan građananin. Njima je više odgovaralo da sam u zatvoru. Ipak, poručujem im: nemate čega da se plašite. Sem istine.

Na koga mislite?

– Znaju oni a mislim da znaju i građani Vranja.

Zašto nećete da otkrijete imena?

– Zato što me Vranje više ne interesuje i neću da dozvolim da me bilo ko uvlači u međusobne obračune lokalnih političara a još manje  da polemišem sa nekakvim likovima, naturalizovanim Vranjancima,  koji su se tek nedavno otkrili da postoji i nešto što se zove grad. To mi je ispod časti.

Ipak, bačena je senka sumnje i na vas, hteli vi to ili ne?

– Zatražiću dobrovoljno da se podvrgnem poligrafu, da mi se postave pitanja da li sam naredio, naručio ili bilo koga podstrekivao na paljenje automobile i objekata,  da li imam bilo kakva saznanja o paljevinama. Ukoliko je ovo pravna država, na poligrafu bi na ista pitanja trebalo da odgovore i oni koji su spominjali moje ime,  a ne da se kriju iza raznih advokata i odbijaju da se podvrgnu detektoru laži. Naneta mi je velika šteta i neko će za to morati da odgovara. Ponavljam, nemam nikakve veze sa paljevinama u Vranju i svako ko me bude pomenuo u tom kontekstu suočiće se sa posledicama.

Kakvim posledicama?

– Moji advokati već  pripremaju tužbu protiv osobe koja me pomenula. Insistiraću  da se ova stvar rasčisti do kraja jer mi je jako stalo da se sazna puna istina o ovim događajima, između ostalog, I zato što neki pokušavaju jevtinim spinovanjem, između ostalog, pominjući i mene, da se izvuku.  Ovoga puta su se prevarili. Jednom će morati da se prekine sa praksom da je za sve što se dogodi u Vranju kriv Gokce. E, pa, ne može više tako.

Slobodan ste građanin već mesec dana. Nema vas u Vranju?

– Vranje me ne interesuje i ne želim da imam kontakt sa bilo kim iz tog grada, osim sa nekoliko prijatelja. Ja sam sa Vranjem i Vranjancima završio. Dolazim samo kad moram. I tako će biti ubuduće. Moji životni planovi nisu vezani za Vranje.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar