Musi zlato, Marku srebro



, Kako došao, tako i otišao: Dragan Popović

Miroljub Nedeljković Musa, kik bokser KBK Junior, osvojio je zlatnu medalju na prvenstvu Srbije u disciplini kik lajt kontakt u konkurenciji seniora, a Marko Dimčić, kik bokser KBK Vranje, u konkurenciji pionira srebrnu medalju. Prvenstvo je održano u beogradu, 22. juna.



Pored njih, bronzanau medalju su osvojili Miloš Cvetković i Slađan Dragišić u konkurenciji seniora.

– Zbog velike vrućine bilo je izuzetno naporno boksovati i fizički i mentalno. Pojedini bokseri, kao Dimčić, imali su četiri borbe u jednom danu. Čestitam momcima nauspehu, osvelili su obraz vranjskom sportu – kaže Igor Mladenović, treneri vranjskih boksera.



Nedeljković je boksovao u kategoriji do 69 kg, Dimčić do +47kg, Cvetković do 63 kg. i Dragišić do 75 kg.

 

Kako došao, tako i otišao: Dragan PopovićU DINAMU I DALjE  RASULO

Popović podneo ostavku

Dragan Popović Pop, direktor UP Vranje, podneo je ostavku na funkciju presednika FK Dinamo, a klub će prema našim sananjima preuzeti potprezesednik Nebojša Zupančić Zupe.

Dragan Popović, predsednik Dinama, nasrnuo je na sudije, nakon završetka utakmice Dinamo – Moravac Orion i tom prilikom udario glavnog i pomoćnika. Zbog toga je kažnjen sa šest meseci zabrane vršenja svih funkcija u srpskom fudbalu. U njegovom mandatu, ali i mandate njegovih saradnika Dinamo je doživeo najveće fudbalsko poniženje ispadanjem u Nišku zonu.

Popović koji je došao na čelo Dinama, nakon nekoliko godina postojanja kluba bez prsednika što je nezapamćeno u njegovoj istoriji, nečasno je otišao jer je obrukao prvo klub, a potom i sebe.

Popović je, inače, bio dugogodišpnji sportski radnik, svojevremeno predsednik okružnog FS PO, predednik Dinama, delegat FSS, delegat na Prvoj ligi, ali sve te funkcije je izgubio na izborima kada je na njegovo mesto došao Dejan Ivanović Jova nakon žestokog lobiranja na svim nivoima.

Nakon majskih promena u vlasti u Vranju ojačala je pozicija Popovića i Zupančića koji su otišli iz fudbala zbog Ivanoviaća i nakon njihovog dolaska jedan od prvih poteza bvio je udaljavamnje Ivanovića i sekretara Gorana Nastića iz kluba.

Pokazalo se to kao pogrešan potez jer se Ivanović i Nastić visoko kotiraju u srpskom fubalu, u samom  vrhu FSS.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar