Pčinja ide u baraž



Niška zona kao izazov: FK Pčinja, Najbolji u regionu

Niška zona kao izazov: FK PčinjaFudbaleri Pčinje iz Trgovišta, pobedom od 7:0 u poslednjem 30. kolu Pčinjske okružne lige nad ekipom Vranjske Banje, osvojili su prvo mesto i plasirali se u baraž za popunu mesta u Niškoj zoni.



U baražu će fudbaleri Pčinje igrati protiv pobednika između Tanaska Rajića iz Pirotske lige i Topličanina iz Prokuplja, te pobednika baraža između ekipa Kosovskog okruga, Grackog iz Starog Grackog i Sloge iz Raniluga. 

U subotu je u Trgovištu burno proslavljeno osvajanje prvog mesta, jer su uspeli da preteknu ekipe Nebeskih Anđela iz Vranja i Morave iz Vladičinog Hana, koje su pre početka prvenstva slovile za favorite. 



Rezlati 30. kola: Alakince – Čelik 1:0, Morava – Levosoje 3: 0, Mladost/S/- Nebeski Anđeli 1:6, Biljača – Mladost (B) 2:5, Besa – As (nije odigrano), Trešnjevka – Kondiva 3:3, Pavlovac – Ternoci 2:1, Pčinja – Vranjska Banja 7:0.

NIKAD BOLjE
Ivica Mladenović, jedan od čelnika Pčinjske okružne fdbalske lige, navodi da je proteklo  prvenstvo bilo  sigurno  najbolje  u  poslednjih  desetak  godina.
– Svi  ljubitelji  fudbala  iz  Pčinjskog  okruga  se nadaju  da  će  ekipa  Pčinje  ovoga  puta imati  više  sreće u baražu  i  da će  od  naredne  sezone  biti  član  zonske  lige – kaže Mladenović.

 

PETLIĆI DINAMA PRVI U BOSILEGRADU

Najbolji u regionuPetlići Dinama, rođeni 2002. godine, koje su na zahtev roditelja vodili treneri Joca Ristić i Nikola Ilić, osvojili su prvo mesto na fudbalskom turniru za njihovo godište održanom u Bosilegradui

– Pored domaćina turnira, ekipe Mladosti iz Bosilegrada, učestvovale su ekipe Dinama, Vlasine iz Vlasotinca, dve ekipe OFK vranje i ekipa Preševa. Osvojili smo prvo mesto, druga je bila ekipa Preševa, a treća Vlasina – kaže Ristić.

– U finalu je bilo izuzetno uzbudljivo, i naši i dečaci iz Preševa pružili su odličnu partiju, ali mi smo bili taman bolji da slavimo rezultatom 1:0 – navodi Ilić.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Filip Petrović iz Dinama, a Ognjen Ristić za najboljeg golmana.

– Izuzetno smo zadovoljni ponašanjem kao i igrom dečaka, turnir je  izuzetno dobro organizovan i zato sve pohvale domaćinu, a posebno predsedniku opštine Vladimiru Zaharijevu – ističe Ristić..

Za petliće Dinama, nastupili su: Ognjen Ristić, Marko Novković, Aca Tomic, Vukašin Ilic, Filip Petrović, Aleksandar Milenkovic Mateja Arizanović, Zoran Jašarević, Lazar Radicević, Marko Rasič, Nebojša Dimitrijević, Milan Ristić, Aleksandar Antić i Danijel Zlatković.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar