Manasić bez premca u Evropi



Najjači u generaciji, Spremamo se za Evropsko prvenstvo

Najjači u generacijiStefan Manasić iz Vranja, osvojio je dve zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u bendž presu RAW u disciplini snage održanom u Bačkoj Palanci, 11 i 12.maja i postao evropski šampion u kategoriji tinejdžera  do 20 godima i juniora do 23 godina, u disciplini takmičara do 110 kg.



Manasić, trenutno najveća vrnjska i srpska juniorska nada u bendž presu, u prvom pokušaju uspešno je podigao 180 kg, u drugom 190 kg, a u trećem 200 kg.

On je tvanično proglašen za najjačeg tinejdžera i juniora, u kategoriji do 110 kg. Takođe je proglašen za apsolutno najjačeg tinejdžera i juniora na ovom evropskom prvenstvu.



Prema planu, Manasića u maju očekuju još dva evropska prvenstva u druge dve federacije i to u Knjaževcu, u periodu od 20. do 25. maja ,i 25 i 26.maja u Budimpešti u Mađarskoj, takođe u bendž presu !!!!!RAW.

– Nadamo se dobrim rezultatima sa ova dva takmičenja jer sam u formi i to sam dokazao podignuvši 200 kg u Bačkoj Palanci – tvrdi Mnasić.

 

Spremamo se za Evropsko prvenstvoKK VRANjE

Jovčić i Petrović zlatni

Karatisti Vranja osvojili su dva zlatne medlje na državnom prvenstvu u Despotovcu 12. maja.

KK Vranje je nastupio sa 11 takmičara u katama i borbama.

– Po propozicijma takmičenja, takmičari koji su osvoli jedno od prvih osam mesta stiču pravo za nastup na Svetskom prvenstvu okrobra u Novom Sadu.

Zlatne medlje su osvojili: Ognjen Jovčić u katama i Strahinja Petrović u borbama.

Plasman na Evropsko prvenstvo su izborili. Nemanja Radmanović, kate, Anđela Petrović, borbe, Melanija Stojilković, borbe,  Jefimija Aleksić, borbe, Milovan Ljubić, borbe, Milan Veselinov, borbe, IOgnjen Jovčić, borbe i Nikola Bogdanović, borbe.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar