Tri gola za deset minuta



Mat u tri poteza,



Mat u tri potezaFK RADNIČKI (P) – FK DINAMO 4:0

Fudbaleri GFK Dinamo izgubili su u Pirotu od ekipe Radničkog, rezultatom 4:0 i opet se našli u krugu kandidata za ispadanja iz Srpske fudbalske lige “Istok”.



Vranjanci su pružoili žestok otpor favorizovanom domaćinu koji se bori za ulazak u Prvu ligu Srbije, ali samo u prvom poluvremenu. Domaći fudableri u prvih 45 minuta uspeli su da postignu samo jedan gol.

Rezulatatski sunovrat Dinama kreće u 49. minutu, kada je u narednih 11 prima tri gola. Do kraja utakmice Piroćanci su mogli da postignu još koji gol, mada su i fudableri Dinama imali svoje šanse.

Golove za Piroćance postigli su. Uroš Stojanov u 6. i 49. i Uroš Momić u 52. i 60. minutu.

Pirot, Gledalaca: 1000, Sudija: Stojadin Denkić (Aleksinac) 7, Strelci: Stojanov u 6 i 49, Momić u 52. i 60. minutu, Žuti kartoni: Momić Tolić (Radnički).

Radnički: Vujanac 7, Xunić 6 (Kostić 7), Vasov 7, Manojlović 7, M. Nikolić 7,5, Markov 7, Stojanov 8,(Samardžić – (Momić 8), Mančić 7,5 (Petrov 7), Tolić 7, N. Nikolić 7.

Dinamo: Djorđević 6, Krstić 5 (Jović 6), A. Stojković 5 (Nikolić -), M. Tasić 6, Filipović 6, Makić 5 (Miloš Tasić -), I. Stojković 6, N. Tasić 5, Savić 5, Soasić 6, steafnović 6.   

Rezultati 20. kola: Radnički (P) – Dinamo 4:0, Radnik – Hajduk Veljko 2:0, Dubočica  1923 – Sinđelić 0:0, Trgovački – Morava (Ć) 3:2, Kopaonik – Trstenik ppt 2:1, Radnički (S) – Moravac  Orion 3:3, Car Konstantin – Žitorađa 5:1, Sloga – Borac (B) 1:0.
Parovi 21. kola: Dinamo – Morava (Ć), Borac (B) – Radnik, Sinđelić – Rsadnički (S), Trsteniuk PPt – Radnički (P), Sloga – trgovački, Hajduk Veljko – car Konstantin, Žitorađa – Dubočica 1923, Moravac Orion – Kopaonik.

DjORDjEVIĆ SPREMA EVROPSKI DINAMO
Zvonko Djorđević, novi tim mendžer Gradskog fudbalskog kluba Dinamo, dobio je odrešene ruke od gradonačelnika Zorana Antića, predsednika kluba Dragana Popovića, kao i UO kluba da počne da radi na stvaranju koncepcije rada koja će organizaciju kluba podići na najviši mogući nivo, u skladu sa evropskim principima koji vladaju u fudbalu.
Prema našim saznanjima, Djorđević je prvom timu, pored trenera Aleksandra Antića, pridružio i Marka Jovanovića, najmlađeg profesionalnog licenciranog trenera u Vranju. Inače, Jovanović je trenutno trener pionira GFK Dinamo.
Najveća novina je da je angažovan profesionalni kondicioni trener koji će u zakazanim terminima raditi sa prvim timom, ali i sa mlađim selekcijama. Angažovani su i treneri golmana, u prvom timu Zoran Pavlović Bosanac, koji je radio u FK Železničar iz Vranjske Banje, a jedno vreme bio i u Dinamu, a za mlađe kategorije Jezda Jovanović koji je radio u školi fudbala Milan iz Vranja i bio golman u OFK Soko, a trenutno je u FK Pavlovac.
Djorđević je izvršio i organizaciono pojačanje, tako što su sada angažovana trojica sekretar u klubu. Miloš Antanasijević, gradski većnik je generalni sekretar, tehnički sekretar za prvi tim je Slađan Mišić, a za mlađe kategorije Ivan Mladenović.
– Prvi koraci koje je preduzeo Djorđević, a koji su naišli na veliko odobravanje trenera i fudbalera, su da svako mora da ima komplet opremu, a pre svega nove trenerke, potom kopačke i majice i šorceve za treninge. Ono što važi za seniore važi i za mlađe kategorije. Obećao je redovane plate fubalerima i premije, a isto tako i redovne plate trenerima mlađih kategorija što se desilo po prvi put u poslednjih šest do sedam sezona. Svi su oduševljeni, govori se o moćnim sponzorima, o brizi lokalne uprave za svoje “mezimče” Dinamo, atmosfera je dobra, kao da je pronađen rudnik zlata – navodi naš sagovornik blizak UO kluba.
Svi u klubu, počev od predsednika Popovića i potpresednika Zupančića, pa do gradonačelnika Antića uvereni su da će Dinamo vrlo brzo doživeti fudbalski i organizacioni bum, što može da raduje verne navijače i vrati ih na stadion.
Ne treba smetnutiu s uma, da je na nedeljnoj utakmici u Vranju protiv ekipe Kopaonika iz Brusa prisustvovalo jedva 30–tak gledalaca, računajući i predstavnike ekipa.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar