Rezevisti oduševili protiv Marba



Opstanak na vidiku: Novković, desno, Sve podređeno prvoj ligi: Stojanović

Opstanak na vidiku: Novković, desnoMARBO 2          VRANjE 1



Futsaleri Vranja izgubili su u Beogradu, od jednog od favorita prvenstva, ekipše Marbo Inetrmeco, rezultatom 2:1, ali su pokazali da poseduju kvalitet za Prvu ligu.

Fusaleri Marba, viceđampioni Srbije, razočarli su igrom protiv  podmlađene ekipe Vranja. Pobeda je ostvarena teškom mukom u drugom poluvremenu, jer je prvo završeno nerešeno 0::0.



Golobradi mladići iz Vranja, bez svojih najiskusnijih igrača, Stojanovića, Djorđevića, Krstića i Trajkovića koji su čistili parne kartone, pružili su zavidan otpor i poveli golom Novkovića, ali kapiten domaćih i reprezentativac Pavičević sa golom i asistencijom rešio je pitanje pobednika i sprečio bruku.

Vranjanci mogu da žale za propuštenim šansama, jer su domaćini  izbacivali loptu sa gol linije, a i stativa je u dva navrata sprečila pobedu Vranja.

Futsaleri Vranja, u narednom, pretposlednjem kolu, u ponedeljak, 22. aprila, od 19 časova, biju odsudnu bitku za opstanak u Prvoj ligi kada u Vranju dočekuju ekipu niškog Kopernikusa. Pobedom Vranjanci najverovatnije ostaju u ligi, samo “čudo” bi moglo da se dogodi pa da u ligi ostane ekipa Pirota ili Smedereva.

– Više nije sve u našim rukama, regularnost prvenstva zavisiće od drugih. Nadamo se da Pirot ne može da savlada na svom terenu ekipu zvaničnog šampiona Ekonomca, niti da Smederevo savlada ekipu VIK Naisusa u Nišu: ali, sve je moguće, naše je da časno odigramo poslednje dve utakmice, protiov Koprnikusa u Vranju i Kolubare u Lazarevcu – kaže trener KMF Vranje, Goran Jović Beli.

Inače, ekipa Tango Limana iz Novog Sada je siguran povratnik u Drugu ligu.

Rezultati 16. kola: Marbo Intermeco – Vranje 2:1, Ekonomac – Kolubara 1:1, Kopernikus – Tango 2:0, Smederevo – Bečej 3:2, Pirot – VIK Naisus 9:5.
Parovi 17. kola: Pirot – Ekonomac, VIK Naisus – Smederevo, Bečej – Marbo Intermezzo, Vranje – Kopernikus, Tango    – Kolubara.

 

Sve podređeno prvoj ligi: StojanovićFK RADNIK

Pobeda u slaboj igri

FK RADNIK – FK HAJDUK VELjKO 2:0

Fudbaleri Radnika, teže nego što se očekivalo, došli su do pobede protiv borbenih fudbalera Hajduk Veljka iz Negotina, savladavši ih rezultatom 2:0.

Surduličani su otpor Negotinaca slomili tek u 50. minutu kada je Davidović u svom šesnaestercu sapleo Milana Petrovića, a sudija Milanović pokazao na belu tačku. Petrović je bio siguran, a u 64. minutu odlično je asistirao Djurđeviću koji je postavo konačan rezultat i overio pobedu Radnika, koji nastavlja trku za ulazak u Prvu ligu Srbije.

Fudbaleri Radnika izkazali su jalovost u napadau i neefikasnost u situacijama gde je teže promašiti nego dati gol.

SLEDI SUSPENZIJA
Ako su tačne tvrdnje iz žalbe koju su podneli predstavnci FK Žitorađa da je na utakmici sa njima za Radnik nastupio Anđelković sa žutim kkartonima onda sledi suspenzija fudbalera, regiostracija utakmice 3:0 u korist Žitoraže i kažnjavanje Radnika oduzimanjem bodova.

Inače, Radnik je na toj utakmici pobedio u gostima, rezultatom 3:2.

Surdulica. Stadion Gradski, Gledalaca: 800, Sudija: Nikola Milanović (Aleksnadrovac) 7,5, Strelci: M. Petrović u 50. minutu (iz jedanesterca), Djurđevič u 64. minutu, Žuti kartoni: Djurđević (Radnik), Davidović, Tomić (Hajduk Veljko).

Radnik: Mirdžić -, Ilić 7 (Stojković 7), Stojanović 7,5, Tanasković 7,5, Ivanković 7,5, Ličina 7 (B. Stanković 7), KOvačević 7 (sibinović 7), N. Petrović 7, Djurđević 7,5, M. Petrović 8, Stvarić 7.

Hajduk Veljko: Tomić 7, Davidović 6, Danković 6, Jović 6 (Mitić 6), Milosavljević 6,5, Djorđević 6,5, Slo. Bogdanović 6 (Milošević 6), Milivojević 6, Lazić 6,5, Bogoslovski 6 (Ilić 6), Sla. Bogdanović 6.,

Igrač utakmice: Milan Petrović (Radnik). 

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar