Neškovi dečaci na prvenstvu Srbije



Spremni za republičko takmičenje, Omladinci FK Dinamo

Spremni za republičko takmičenjeFudbaleri OŠ “Svetozar Marković” osvojili su prvo mesto u malom fudablu na Međuokružnom školskom takmičenju održanom u Sportskoj hali u Vranju.



Učestvovale su ekipe škola iz Pčinjskog, Jablaničkog i Pirotskog okruga. Puleni Nenada Ristića, nastavnika fizičkog vaspitanja i nekladašnjeg uspešnog trenera u radu sa mlađim kategorijama OFK Soko i FK Dinamo,  najpre su igrali nerešeno 2:2 sa ekipom iz Bojnika, da bi u odlučujućem susretu savladali vršnjake iz Babušnice 5:1. Prvo mesto su osvojili zahvaljući boljoj gol razlici. Učenici osnovne škole iz Bojnika su savladali Babušnicu 2:0.

Strelci za OŠ “Svetozar Marković” su bili, protiv OŠ iz Bojnika: Dimitrije Dimitrijević (2), a protiv OŠ iz Babusnice: Stefan Jevtić (1), ,Milos Mitrović (1), Nikola Milenković (2) i jedan auto goil gostiju.



Republičko takmičenje Srbije u malom fudbalu igra se sredinom maja.

Za ekipu OŠ “Svetozar Marković” su nastupli”: Nikola Milenković, Dimitrije Dimitrijević, Milos Tomić, Stefan Jevtić, Vukasin Atanasković, Aleksandar Ristić, Petar Ristić, Miloš Mitrović. Trener i nastavnik: Nenad Ristić.

 

Omladinci FK DinamoFUDBAL: RIS – OMLADINCI

“Četvorka” u Pirotu

FK RADNIČKI (P) – FK DINAMO  4:2

Pirot. Strelci: Golubović u 6, Kuštzrimović u 56 i 84. i Aleksić u 74. minutu za radnički, a Janjić u 55. i Mitić u 83. minutu za Dinamo, Sudija: Oliver Petrović (Niš).

Radnički: Ilić, Djorđević, Davidović, Vlajhković, Nikolić, Golubović, Kuštrimoviuć, Selimović, todorović, IUgnjatović, Miladinov.

Igrali su još: Aleksić, Apostolovuić i Zlatković.

Dinamo: Vidić, Stojković, M. Djorđević, K. Djoređvić, Mitić, Stojanović, Janjić, Stanković, Petrović, Djorđević, Ristić.

Igrali su još: Cvetković i Tasić.

 

PETLIĆI

Goleada

FK KOSANIOCA – FK DINAMO 4:4

Kuršumlija. Strelci: Vidosavljević u 45, Petrović u 50, 56. i 60. minutu za Kosanicu, a Ristić u 18, 19, 42. i Petrović u 29. minutu za Dinamo, Sudija: Stefan Vukoičić (Kuršumlija).

Kosanica: Filisetski, Miličević, Topalović, Lučić, Dramničanin, Lučić, Nikolić, jOvić, Vidosavljević, Ristić, Miletić.

Igrali su još: Stamenković, Miličević, Rangelov, Jović, Avramović, Petković, Milošević.

Dinamo: Manić, Janković, Kurtić, Petrović, Novković, Kostić, Mihajlović. 

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar