Mladost pala u Vranju



Poraz od Knjaževca, Poraz od novog prvoligaša

Poraz od KnjaževcaMLADOST 1          KNjAŽEVAC  3



Odbojkaši Mladosti izgubili su na svom parketu, u poslednjem kolu Druge lige “Istok”, od poletne ekipe Knjaževca, rezultatom 3:1 i zauzeli šesto mesto na tabeli što se može smatrati neuspehom.

Vranjski odbojkaši su drugi deo prvenstva odigrali neočekivano loše i na devet mečeva ostvarili samo dve pobede..



Novi član Prve “B” odbojkaške lige je ekipa Timoka iz Zaječara. Iz Prve “B” lige se vraćaju ekipe Topličanina iz Prokuplja i Jagodine koje su ispale.

Iz Druge lige “Istok” ispadaju ekipe Ozrena iz Sokobanje, Knjaževca i Topličkih vitezova iz Kuršumlije.

Novi član Druge lige iz nižih regionalnih liga biće poznat nakon kvalifikacija. Predstavnik leskovačkog regiona gde se takmičio OK Vranje biće Dubočica iz Leskovca.

Rezultati 18. kola: Mladost – Knjaževac 1:3 (26:24, 26:28, 24:26, 20:25), Desetka – Niš 3:2 (21:25, 20:25, 25:21, 25:17, 15:9), OK Pirot – Radan 3:0 (25:16, 27:25, 25:10), Ozren – Timok 1:3 (15:25, 27:25, 18:25, 13:25),  Milenijum – Toplički Vitezovi 3:0 (25:11, 25:14, 25:21).

VRANjE BEZ DRUGE LIGE
Odbojkaši Vranja su porazom u Vladičinom Hanu 3:1 od Morave završili takmičenje u Međuokružnoj ligi. Vranjanci nisu uspeli da osvajanjem prvog mesta obezbede učešće u kvalifikacijama za povratak u Drugu ligu “Istok”.
Vranjski odbojkaški “dečji vrtić”, i naredne sezone čeka igranje u “beton” ligi.

 

Poraz od novog prvoligašaODBOJKA: DRUGA LIGA “ISTOK” (ž)

Studentkinje se prošetale kroz Vranje

Odbojkašice Vranja izgubile su od ekipe niškog Studenta, maksimalnim rezulataom 3:0, u poslednjem kolu Druge ženske odbojkaške lige grupa “Istok”.

Nišlijke su ovom pobedom i zvanično proslavile ulazak u Prvu “B” ligu, a koliko se bile nadomoćne govori rezultat u trećem setu koji su dobile sa 25: 6.

ŽOK Vranje će pod hitno morati da rešava pitanje trenera, jer se nakon odlaska iskusnog stratega Zorana Ristića osetio nagli pad u igri.  

ŽOK VRANjE – ŽOK STUDENT 0:3

Po setovima: 13:25, 23:25, 06:25.

Vranje: Stefana Trajkoivić, Nedeljković, Milica Trajković, Novković, Petrović, Pejković, Rangelov, Anđela Janjić, Djorđević, Marković, Andrijana Janjić, Tamara Trajković.

Student: Miljanović, Majcan, Djuričković, Milinković, Golubović, Nikodijević, Nejić, Ilić, Nikolić, Obradović, Stanojević, Pupović.

Sudije: Stanković i Cvetanović (Leskovac).

Meč trajao:60 minuta

 

MOL LESKOVAC

LAKO SA VLASINOM

Druga ekipa ŽOK Vranje pobedila je na svom parketu, u redovnom kolu Međuokružbne lige Leskovac, ekipu Vlasine, rezulataom 3:0.

Vranjanke su odigrale kvalitetno i pokazale da su bolje od Vlasotinčanki.

ŽOK VRANjE II – ŽOK VLASINA 3:0

Po setovima: 25:14, 25:19, 25:17.

Vranje II: Janjić, Trajković, Mišić, Marković, Veličković, Petrović.

Vlasina: A. Djokić, Stefanović, Mitić, Pljaksić, Ljubisavljević, S. Djokić, Stamenković, Bogdanović, Dojčinović, Zdravković, T. Djokić, Jovanović.

Sudije: Djorđević i Stanković (Vranje).

Meč trajao: 55 minuta

 

PIONIRKE PANDE BEZ FINALA

Pionirke OK Panda nisu uspele da se plasiraju na finalni turnir Srbije, među 16 najboljih ekipa, na kome će se odlučivati o prvaku države.

One su postisle veliki uspeh, samim tim što su igrale u finalu pionirskog prvenstva Pčinjskog, Topličkog i Jablaničkog okruga.

-U borbi za polufinalni turnir prvenstva Srbije za pionirke nismo imali sreće jer u dvomeču sa ekipom Leskovca jedan set je odlučio ko će među šesnaest najboljih ekipa u Srbiji – kažu treneri OK Pana, Dejan Trajković iDejan Djorđević.

U klubu su zadovoljni jer su ove godine i sa kadetkinjama i sa pionirkama igrali međuokružna finale.

Rezulati finala: OK Pnada – ŽOK Leskovac 0:3; ŽOK LEskovac – OK Pnad 1:3.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar