Lagano do pobede



Žokice slavile u Majdanpeku, Zaljubljenik u sport: Antić

Žokice slavile u MajdanpekuOdbojkašice Vranja ostavrile su ubedljivu pobedu, u 14. kolu Druge odbojkaške lige “Istok”, savladavši ekipu Majdanpeka u gostima, rezultatom 3:0.



Po setovima bilo je: 25:15, 25:15 I 25:16.

Trener Bata Vučković zadovoljan je igrom svojih izabranica koje su oduševile poubliku:



– Odigrali smo ponajbolje u nastavku sezone i lagano došli do pobede. Sve linije su funcinisale odlično i ovo je znak da se vraćamo u pravu formu – navodi Vučković.   

ŽOK MAJDANPEK – ŽOK VRANjE 0:3

Po setovima: 15:25, 15:25, 16:25.

Majdanpek: Milanović, Palević, Jovanović, Trailović, Vasiljević, Filipović, Mišić, Božinović, Radović, Miković, M. Jovanović.

Vranje: Stefana Trajković, Nedeljković, Milica Trajković, Petrovic,Pejković, Rangelov, Anđela Janjić, Djorđevic, Mikić, Marković, Andrijana Janjić.

Sudije: Nikolić i Ilić (Beograd).

Meč trajao: 70 minuta

U narednom kolu ekipa Vranja gostuje ekipi Pirota.

VUČKOVIĆ NOVI TRENER
Bratisalav Bata Vučković, novi je trener ŽOK Vranje. On jke pre tri kola nasledio dugogodišnjeg odbojkaškog stručnjka Zorana Ristića.
– Ristić je zbog nesuglasica sa upravom napustio klub,a ja pošto imam trenersku licerncu tri godine preuzeo sam klub. Smatram da možemo da održimo nivo kvalkiteta od prošle jeseni i da pronađemo prostora da još napredujemo – kaže Vučković.
On je pre stupanja na dužnost trenera bio direktor kluba, a svojevremeno je bio sdekretar FK Dinamo, u Prvoj Telekom ligi, sve dok je predsednik kluba bio Nebojša Zupančić.

 

Zaljubljenik u sport: AntićSPORTSKI SAVEZ SRBIJE

Antić potpredsednik

Zoran Antić, gradonačelnik Vranja izabran je za jednog od četiri potpresednika Sportskog saveza Srbije na izbornoj Skupštini, koja je održana u Beogradu.

Antić je doskorašnji predsednik Sportskog saveza Vranja. Ono što je bitno, Sporstki savez Srbije je u podeli političkog kolača pripao SPS kome pripada i vranjski gradonačelnik. Na Izbornoj skupštini nije došlo do nikakvih promena, osim Antića za potpresednike su izabrani Željko Trajković i Zoran Jovanović, dok će četvrti potpresednik biti nakanadno izabran.

Aleksandar Šoštar će i dalje u narednom četvorogodišnjem mandatu biti predsednik Sportskog saveza Srbije a vremešni Dane Korica generalni sekretar. Izabran je i novi Upravni odbor koji broji 18 članova.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar