Milica kao osica



Najbolja u Jagodini, Vranjski kik bokseri, Još jedan poraz: Krstić

Vranjski kik bokseriNajbolja u JagodiniMilica Mirković, bokserka KBK Vranje, na profi reviji u Jagodini, u uvodnoj borbi, pobedila je Jovanu Zdravković iz KBK “Palmini tigovi”, rezultatom 3:0 na poene.



Vranjanka je dominirala tokom meča i pokazala da je, uz Draganu Stretenović, ne samo najbolja u Vranju, već i u Srbiji, u svojoj kategoriji do 48 kg.

Miloš Cvetković, vranjski kik bokser, je naišao na raspoloženog Predraga Mijajilovića iz Jagodine i u svojoj kategoriji do 63,5 kg, izgubio prekidom u 2. rundi.



Igor Mladenović, trener KBK Vranje i Vedran Tašković, trener KBK Junior, zadovoljni su onim što je prikazala Mirkovićeva.

– Milica polako izrasta u pravog borca koji na najbolji način koristi tehniku i taktički slama protivnike. Ovom borbom, gde je ubedljivo savladala domaću takmičarku pokazala je da će ove godine doneti klubu i gradu Vranju nove medalje – kažu Mladenović i Trajković.

Tradicionalna Profi revija održana je u jagodinskoj Sportskoj hali “Jasa”. U centralnim profi borbama večeri boksovali su aktuelni prvaci sveta u disdciplini “lou kik”, srpski reprezentativci Miloš Anić i Boban Marković.

 

Još jedan poraz: KrstićFUTSAL: PRVA LIGA SRBIJE

Bečej otpisao Vranje

Bečej 3          Vranje 1

Futsaleri Vranja, u debiju prvenstva za opstanak u ligi, izugubili su u Bečeju od istoimene ekipe, rezultatom 3:1, poluvreme 1:1.

Vranjanci su poveli u 12. minutu, Dejan Krstić je oduzeo loptu protivničkom napadaču pred svojim golom i krenuo silovito sam u kontranapad. Protivnički igrači ga nisu ispratili kako treba i manirom iskusnog strelca doveo je Vranje u vođstvo. Svojim majstorskim potezom ućutao oko 500 bučnih navijača Bečeja.

Futsaleri Bečeja izjednačili su u 18. minutu, preko Lazića. Igrač domaćih u dva navrata nadmudirio je svog čuvara Danijela Stošića i šutirao neodbranjivo pod prečku.

U drugom poluvremenu futsaleri Bečeja su krenuli silovito, imali dve izrazite šanse i dva puta pogodili stativu. Šansu utakmice za Vranje imao je Miloš Buda Trajković koji je izašao sam pred golmana domaćih i šutrirao traljavo pored gola.

Bečej je kaznio promašaj Vranjanca u  27. minutu, nakon kardinalne greške odbrane gostiju. Strelac je bio iskusni Sošo.

Vranjanci su igrali srčano i borbeno, otvoreno, napadački sa željom da izjednače. U jeku napda, u 39. minutu gosti su stavali tačku na utakmicu,  postigavši prelep gol iz slobodnog udarca, preko raspoloženog Lazića.

Kod Bečeja istakao se Lazić, a u ekipi Vranja bolji od ostalih bio je Žikica Ristić.

Pred sam kraj utakmice, golman Ristić, nezadovljan suđenjem, ušao je u verbalan duel sa jednim od sudija i dobio crveni karton.

U narednom kolu, Vranjanci dočekuju jednu od najboljih ekipa u ligi, VIK Naisus iz Niša. Nišlije su favoriti, ali Dejan Krstić Maslovar, igrač Vranja, ne misli tako:

– Dobro smo igrali u Bečeju, ali suđenje nije bili na prvoligaškom nivou. Pobedila je srećnija ekipa. Dok postoje šanse za opstnak nećemo se predati. Skupo ćemo prodati kožu protiv Nišlija. Optimista sam – kaže Krstić.

Rezultati 2. kola: Bečej – Vranje 3:1, Ekonomac – Marbo Intermeco 4:1, Smederevo – Kopernikus 6:3, VIK Naisus – Tango 6:3, Pirot – Kolubara 5:3.
Parovi 13. kola: Vranje – VIK Naisus, Bečej – Ekonomac, Tango – Pirot, Kolubara –Smederevo, Kopernikus – Marbo Itnermeco.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar