Vranjske “pahuljice” četvrte



Rezultati se boduju za državno prvenstvo, Deset godina najbolje

Rezultati se boduju za državno prvenstvoNa Besnoj kobili minulog vikenda održani su “Besnokobilski kup” i   “Pantin memorijal”, za skijaše u najmlađim uzrastnim kategorijama.



Organizator “Besnokobilskog Kupa” bio je SKI klub “Besna kobila” iz Vranja, a “Pentinog memorijala”, SKI klub Niš.

Učestvovalo je 60 takmičara iz Bora, Zaječara, Pirota, Niša, Knjaževca i Vranja, kao i susedne Makedonije, iz Skoplja i Tetova.



Takmičilo se u tri kategorije: “pahuljice”, “cicibani” i “stariji cicibani”.

Svesrdnu pomoć ogranizovanju takmičenja dao je Sportski savez Grada Vranja na čelu sa predsednikom Igrom Mladenovićem Golubom.

Postignuti rezultati bodovaće se i za državno prvenstvo. Interesantno je da su pojedini takmičari zabeležili odličan plasman posle samo nekoliko meseci skijanja. Odličan domaćin je bilo JP Skijalište Besna kobila,a organizaciju su pomogli HK “Jumko”, “Beta Komerc”, “Orion”, OD “Dunav osiguranje”, “Pionir” Subotica i “Roki Rice”.

BESNOKOBILSKI KUP
Pahuljice devojčice: 1. Jana Atanasovska (Skoplje) 2. Miona Petrović (Niš) 3. Kalina Pešić (Vranje);
Pahuljice dečaci: 1. Andrej Kostovski (Skoplje) 2. Andrija Djorđević (Vranje);
Mlađe cicibanke: 1. Iva Vukić (Knjaževac) 2. Ana Rakić (Pirot) 3. Nađa Ikić (Bor);
Mlađi cicibani: 1. Andreja Dimitrijević (Zaječar) 2. Ognjen Krstić 3. Luka Sandulović (Zaječar);
Stare cicibanke: 1. Mila Milovanović (Knjaževac) 2. Dunja Radivojević (Niš) 3. Ema Petrovska (Tetovo);
Stari cicibani: 1. Veljko Vladimirovoć (Knjaževac) 2. Petar Stamenković (Knjaževac) 3. Nikola Sinđelić (Niš);
Ekipno: 1. Niš, 2. Midžor Knjaževac 3. Midžor Pirot 4. Besna Kobila Vranje, 5. Bakar Bor 6. Kraljevica Zaječar

Deset godina najboljeODBOJKA: ŠKOLSKO OKRUŽNO TAKMIČENjE

Pionirke “Radoja” najbolje

Pionirke OŠ “Radoje Domanović” iz Vranja osvojile su prvo mesto na Okružnom školskom takmičenju u odbojci, drugo mesto pripalo je ekipi OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” iz Vranja, a treće ekipi OŠ “Sveti Sava” iz Vladičinog Hana.

– Pružili smo maksimum i trijumfovali. S ponosom možemo da istaknemo da smo ove godine po deseti put uzastopno postali prvo opštinski, a potom i  okružni prvaci. To je plod dugotrajnog rada škole odbojke koja je postala prepoznatljiva. Ono što je bitno, naše devojčice su okosnica ženskih odbojkaških ekipa u gradu – kaže Slađan Radenković, nastavnik fizičkog vaspitanja u školi i jedan od najuspešnijih odbojkaških trenera u gradu.

U sportskoj hali Vranje održano je i okružno takmičenje u kategoriji pionira. Prvo mesto osvojili su učenici OŠ “Svetozar Marković” iz Vranja, drugo OŠ  “Branko Radičević” iz Vladičinog Hana, a treće OŠ “Georgi Dimitrov” iz Bosilegrada.

Na okružnom takmičenju srednjih škola, u kategoriji omladinka, najbolja je bila ekipa Medicinske škole iz Vranja. Drugo mesto pripalo je Gimnazija Vladičin Han, a treće Gimnaziji iz Surdulice. Kod omladinaca prvo mesto osvojila je ekipa Tehničke škole iz Vranja, drugo ekipa Gimanzije iz Vladičinog Hana, a treće Gimnazija iz Surdulice.

ONE SU NA VRHU
Za osnovnu školu “Radoje Domanović” prvo mesto na okružnom takmičenju osvojile su: Marina Trajković,  Miljana Jović,  Teodora Zarev,  Jovana Stojković,  Andrijana Dimić, Katarina Knežević,  Dejana Stojanović,  Anđela Cvetković  i Anđela Stojiljković.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar