Remi u poslednjoj sekundi



I dalje bez pobede



I dalje bez pobedeVRANjE   4          TANGO   4



Futsaleri Vranja nisu uspeli da pobede u derbiju začelja ekipu Tango Limana iz Novog Sada. Meč se u prepunoj Sportskoj hali završio bez pobednika, rezultatom 4:4.

Utakmica je bila uzbudljiva, na terenu i van njega. Ljubitelji malog fudbala došli su u velikom broju, gosti su došli da ne izgube, koristeći sva sredstva da uspeju – oštru igru, provociranje igrača i publike…

Domaći su krenuli silovito, ređale su se šanse pred protivničkim golmanom, ali posle desetak prilika gosti su prvi poveli. Nakon kornera, odbrana domaćih bila je neporezana i primljen je jeftin gol.

Vranjanci su brzo izjednačili preko razpoloženog Marjana Djorđevića Macana, koji je bio najbolji akter utakmice. Ubrzo su Vranjanci poveli, nakon što je golman gostiju napravio grub prekršaj i penal nad Stošićem. Gosti su dugo protestovali, ne slažući se sa odlukom sudija. Zbog prigovora i nesportskog ponašanja jedan od njihovih igrača je dobio crveni karton i isključen je. Krenuo je da provocira publiku, pa je pretilo da dođe do težeg incidenta. Siguran realizator sa bele tačke bio je Djorđević. Kad se pomislilo da će Vranje otići na odmor sa golom prednosti, iz brze kontre futsaleri Tanga su izjednačili.

Drugo poluvreme počelo je sa napadima Vranjanca, čvrsto rešenih da pobede i pobegnu sa dna tabele i spasu od ispadanja.

Gosti su imali kolosalnu šansu, penal koji nisu iskoristili. Usledila je kazna i vođstvo Vranjanaca od 3:2, golom Danijela Stošića.

Umesto da mirno privedu utakmicu kraju usledila su dramatična dva poslednja minuta. Prvo su gosti izjednačili, a onda je osam sekundi pre kraja fenomenalni Marjan Djorđević, nakon prelepe akcije, doveo Vranjance u vođstvo, 4:3. Usledio je delirijum oduševljenja, gledaoci su bili na nogama.

U poslednjem napadu gosti su svi krenuli i nakon šuta izjednačili na veliko razočarenje futsalera Vranja, ali i svih prisutnih.

Vranjanci su u poslednje dve utakmice igrane kod kuće, sa konkurentima za opstanak, osvojili samo dva boda od šest mogućih. Neizvesnost oko opstanka u ligi se nastvalja, samo što su sada šanase da i dogodine budu prvoligaši sve manje.    

Rezultati 10. kola: Vranje – tango 4:4, Ekonomac – Smederevo 4:1, VIK Naisus – Kopernikus 2:0, Bečej – Kolubara 2:3, Pirot – Marbo Intermeco, 17. decembra.
Parovi 11. kola: Vranje – Ekonomac, Tango – Bečej, Kolubara – VIK Naisus, Kopernikus – Pirot, Marbo Intermezzo – Smederevo.

SAMI SEBE POBEDILI
Goran Jovi’ ne krije rayo;arenje [to im aje pobeda iyakla iako su njegovi fusaleri bili bolji u svim elementima igre>
-Znam da je važnost meča bila veliki, ali očekivali smo pobedu. Nadali smo se da će nas ovog puta pratiti sreća i da su pehovi iz prošlosti prolazni. Ipak, nije bilo tako. Ipak, kda se sve sabere sami smo sebe pobedili, zahvaljući našim greškama koje se skupo pla’aju u Prvoj ligi – kaže Jović.

“KRESPO” ODLAZI NA MALI FUDBAL?
Igor Stojković Krespo (32), kapiten Dinama u jesenjoj sezoni Srpske lige “Istok” najverovarnije ostavlja veliki fudbal i prelkazi na mali, saznaje OK radio.
U klubu malog fudbala Vranje ne kriju svoje zadovoljstvo:
– Za nas bi dolazak Stojkovića predstavljalo veliko pojačanje, mada ne tvrdiumo da bismo I sa njim izborili opstanak. Ono što smo mu predočili to je dam u ne možemo iuspuniti uslove koje bi dobio u Dinamu, a to je plata od 30 hiljada dinara koliko sum u tamo obećali. Mi smo siromašan klub, koji opstaje na amaterskim principima. – kaže Goran Jović Beli, trener Vranjanaca.
Stojković je fudbaler raskošnog talenta, veliki znalac, upravo takav profil igrača nedostaje KMF Vranje, posebno nakon odlaska kapitena Predraga Pepe Nikolića u beogradski Marbo Intermeco.
-Bdio bi pravo pojačanje jer bi se odmah uklopio u kocepciju naše igre, više puta je igrao za našu ekipu na prestižnim turnirima, kao što su oni u Poljskoj i Ribarskoj Banji – navodi Jović.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar