Razgaljeni metalci



Jaka konkurencija u Beogradu

Budi samo moja
http://www.youtube.com/watch?v=-E8eiOnR8l0
Odlazi noć, skoro će i zora
u snovima te video nisam
samo poneka noćna mora
Sinoć te nisam ljubio
jutros se budim sam
Pokušavam još jednom da te dozovem
da ispuniš mi san
Samo dan il jednu noć
budi moja, budi samo moja
Samo dan il jednu noć
učini da budem ljubav tvoja
Budan sam i opet sam živ
jer video sam nadu u tvojim očima
i tvoj osmeh je kriv
što uživaću u narednim noćima
Samo dan il jednu noć
budi moja, budi samo moja
Samo dan il jednu noć
učini da budem ljubav tvoja



Jaka konkurencija u BeograduU trci za ovogodišnji Beosong bile su i dve pesme muzičara iz Vranja. Jaka konkurencija je učinila svoje, pa Vranje na ovogodišnjem izboru za pesmu koja će Srbiju predstavljati u Malmeu (Švedska) na Eurosongu, neće imati svog predstavnika. Jedna je pesma lokalnog benda Anoreksija koja ih je posle duže pauze ponovo ujedinila.

Puna postava nastala je u leto 2007. godine, kada je bend u Omladinskom kulturnom centru imao prvu svirku. Svirali su na više festivala u regionu i učestvovali na lokalnim humanitarnim svirkama.



Pored rok, hard rok i hevi metal pesama koje obrađuju, u Hard&Heavy fazonu imaju i osam autorskih. Poslednju pesmu nastalu na probama, zbog teksta i muzike koja, kako kažu, budi emocije, snimili su i poslali na takmičenje za ovogodišnji Beosong.

Pesma ,,Budi samo moja“ je balada za koju je tekst napisao prijatelj benda Nenad Nikolić – Hadža iz Vranja. Za muzički deo glavni „krivci“ su članovi benda Nikola i Vladimir. Snimljena je u studiju u Pančevu, a producent Stefan Gaćeša je odradio i aranžman pesme.

Članovi
Dejan Rajković – vokal
Nikola Rajković – gitara
Vladimir Ćuković – gitara
Strahinja Stamenković – bas

Pesma je ljubavna i sa sobom nosi dosta emocija, što se može videti  po tekstu i muzici. Pratnja laganim razlaganjem u pozadini, podrška rifova, ritmično stajanje,  ispunjavanje skalama na bas gitari, melodični solo i prelazi na bubnjevima sigurno će se svideti, posebno razgaljenima.  

– Imali smo jaku želju i puno energije da kao bend pokažemo šta umemo. Nismo prošli na Beosongu, ali to nije jedini način da predstavimo naš grad i naš bend u najboljem mogućem svetlu  – optimističan je Nikola, frontmen benda.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar