Mladostašice spremne za visoke domete



Uzdaju se u sopstvene snage, Makedonke ispred svih,

Uzdaju se u sopstvene snageMlade odbojkašice Ženskog odbojkaškog kluba Mladost treniraju punom parom spremajući se za nastavak prvenstva u Međuokružnoj ligi sa sedištem u Leskovcu. Od vranjskih predstavika tu su OK Pande, kao i druga ekipa ŽOK Vranje.



Velizar Ranđelović, iskusni trener Mladosti, navodi da je prezadovoljan onim što je urađeno od kako je preuzeo ekipu.

– Moramo istaći da su u jesenjem delu porvenstva, dotle nepoznate mlade odbojkašice Mladosti, naglo napredovale i pokazale da imaju kvalitet i potencijal za mnogo veće domete. Usredsredićemo sve naše stručne i ljudske kapacitete i podrediti ih daljem napredovanbju odbojkašica – kaže Ranđelović.



 

FUDBAL: MILOŠ MITIĆ NA VRATIMA PRVOG TIMA DINAMA

Vranjski Vidić

Miloš Mitić uskoro puni 19 godina, a snagom svog talenta nagoveštava da će uskoro biti standardan u Dinamu na mestu štopera.

Pažnju na sebe skrenuo je igrom u mlađim kateforijama OFK Vranje, gde je igrao do selekcije kadeta. Njegova karijera ide uzlaznim putem kada prelazi u omladince Dinama, gde trenira pod rukovodstvom iskusnog trenera Slobodana Zdravkovića Makija.

Igre u omladinskoj ekipi Dinama odmah su zapazio dašnji trener prvog tima Dinama Davor Tasić, koji mu povremeno daje šansu da zaigra u seniorskoj konkurenciji, što on koristi na pravi način.

Mitić je mlad igrač, beskrompomisan borac, koji glavu stavlja gde drugi ne sme nogu, ima odličan pregled igre i smisao za postavljanje, zna da iznese loptu i rastereti igru pred sopstvenoim golom.

Ima sve karakteristike da bude standardni prvotimac Dinama. Idol mu je Nemanja Vidć, proslavljeni štoper Crvene Zvesdre, moskovskog Spartaka i engleskog Mančester Junajteda gde je kapiten.

 

Makedonke ispred svihVeles bolji od Vranjanki

Ekipa Foršpeda iz Velesa u Makedoniji pobednik je međunarodnog turnira u odbojci za žene “Vranje 2013”, održanog minulog vikenda u sportskoj hali.

Već u polufinalnim mečevima videlo se da će Makedonke biti jedan od glavnih favorita za osvajanje prvog mesta. Savladale su borbene Leskovčanke, rezultatom 3:1 a istim rezultatom savladale su i obojkašice Vranja u finalu.

REZULTATI
Rezultati polufinala: Forsped (Veles) – Leskovac 98 3:1 Po setiovima: 25:22, 25:22, 23:25, 25:21; Vranje – Panda ( Vranje) 3:0 Po setovima: 25:09, 25:20, 25:11.
Meč za treće mesto: Leskovac 98 – Panda 3:0 Po setovima:  25:17, 25:15, 25:13.
Meč za prvo mesto: Forsped – Vranje 3:1 Po setovima: 25:18, 25:19, 19:25, 25:19.
Plasman: 1. Forsped ( Veles), 2. Vranje 3. Leskovac 98 4. Panda ( Vranje).
Za ekipu Vranja Nastuple su:: Nedeljković, Pozdnjakov, Novković, Mihajlović, Pejković, Rangelov, Petrović, Andrijana Janjić, Anđela Janjić, Djorđević, Pešić, Stojanović.

Pobeda “žorkica” na “mišiće”
Druga ekipa Vranja savladala je, u redovnom kolu Međuokruzne odbojkaške  liga Leskovac, ekipu Kuršumlija, rezultatom 3:2. Vranjanke su došle do zazlužene pobede nakon velike borbe u pet setova.
ŽOK Vranje II – Kursumlija 3:2
Po setovima: 17:25, 27:29, 25:21, 25:18, 15:12.
Vranje 2: Tamara Trajković, Mišić, Veličković, Marković, Maksić, Janjić, Petrović, Milica Trajković.
Kuršumlija: Maljević, Sinđelić, Čarapić, Milenković, Maksimović, Milijanović, Timotijević, Ilić, Jović.
Sudije: Aleksić i Milić (Vranje).
Meč trajao: 120 minuta.
U narednom 15. kolu ekipa Vranja II gostuje ekipi Puste Reke iz Bojnika.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar